18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αν σου είχε μείνει η παραμικρή απορία για την εμφάνιση των Samsung Galaxy S6 & S6 Edge αυτή η φωτό τη λύνει… (update: περισσότερες φωτό!)

    Η αλήθεια είναι πως οι διαρροές τον τελευταίο καιρό μάς έχουν κουράσει. Κι όμως, αυτή τη φορά, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο… Μόλις χθες γράψαμε για τις πραγματικές φωτό που διέρρευσαν από τις δύο συσκευές και τώρα η Sprint αποκαλύπτει μεγαλοπρεπώς τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge σε poster διαγωνισμού της.

    Samsung Galaxy S6 S6 Edge Poster

    Αν είχατε την παραμικρή αμφιβολία για το πώς θα είναι στην εμφάνισή τους οι συσκευές που θα δείξει στο κοινό η Samsung την Κυριακή, μετά από αυτή τη φωτό λύνεται οριστικά.

    Η αποκάλυψη προέρχεται από “verified employee” του αμερικανικού δικτύου στο Reddit και ελπίζουμε να είναι η τελευταία πριν την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S6 και της “Edge” έκδοσής του με οθόνη που καμπυλώνει. Βαρεθήκαμε λίγο, αλλά, ευτυχώς, η μέρα της παρουσίασης πλησιάζει…

    UPDATE: Ω, ναι, έχουμε και άλλη διαρροή και, πραγματικά, δε θέλουμε να κάνουμε ξεχωριστό άρθρο γι’ αυτήν. Προέρχεται από το CNET Korea το οποίο αποκαλύπτει φωτογραφίες που ισχυρίζεται ότι αποτελούν επίσημες λήψεις του Samsung Galaxy S6 Edge.  Τι παρατηρούμε; Πώς το smartphone καμπυλώνει λιγότερο απ’ όσο το Samsung Galaxy Note Edge και ότι η οπίσθια κάμερα προεξέχει από το υπόλοιπο σώμα της συσκευής. Δείτε και αυτές τις φωτό λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση…

    Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders

    Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders (1) Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders (2) Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders (3) Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders (5) Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders (6)

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles