17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S6: Θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo

    Η Samsung έχει ήδη προχωρήσει στη διάθεση κάποιων beta εκδόσεις του Android Oreo για το Galaxy S8 και έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το Galaxy S7 θα αναβαθμιστεί και αυτό. Ωστόσο, τώρα μαθαίνουμε ότι το Galaxy S6 του 2015, θα λάβει και αυτό την πολυπόθητη αναβάθμιση.

    samsung galaxy s6

    Ένας χρήστης του Reddit, ο CyberConCoder, επιβεβαίωσε μέσω τριών διαφορετικών εκπροσώπων υποστήριξης της Samsung, ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Να αναφερθεί όμως ότι τα κέντρα υποστήριξης δεν είναι και η πιο έγκυρη πηγή τέτοιου είδους πληροφοριών.

    Στα screenshots που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου και οι τρεις εκπρόσωποι συμφωνούν. Τονίζουν συγκεκριμένα, ότι η Samsung θα διαθέσει το Oreo Update, δε γνωρίζουν όμως πότε θα γίνει κάτι τέτοιο. Ένας μάλιστα, από τους εκπροσώπους της Samsung, υποστηρίζει ότι ρώτησε τον προϊστάμενό του και επιβεβαίωσε την πληροφορία. Η υποστήριξη συσκευών τριών χρόνων, είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια, υποστηρίζει ο αρθρογράφος του gsmarena, αν και στην περίπτωση του Galaxy S6 φαίνεται ότι κάτι τέτοιο θα αλλάξει.

    1 2 3 4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles