19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S7 edge: Η οθόνη του βραβεύεται από τη «Society for Information Display»

    Η κυρτή οθόνη AMOLED της Samsung, όπως αυτή που βρίσκουμε στο Galaxy S7 edge μόλις βραβεύθηκε από την «Society for Information Display (SID)». Σύμφωνα με την SID, η οθόνη αυτή αποτελεί τη μία από τις δυο που έλαβαν το βραβείο «οθόνη της χρονιάς» το οποίο δίνεται σε προϊόντα οθονών που διαθέτουν τις πιο σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες και εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Το τμήμα Samsung Display έχει μια μακρά ιστορία στην παραγωγή οθονών με κορυφαία χαρακτηριστικά, έχοντας κερδίσει και παλαιότερα αρκετά βραβεία σε ανάλογα προϊόντα.

    edgey

    Ο πρόεδρος της SID, Yong-Seog Kim, ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του: «Η διαδικασία επιλογής των νικητών είναι μια εξαντλητική διαδικασία που στο τέλος όμως σε ανταμείβει, μια διαδικασία η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της καινοτομίας που χαρακτηρίζει το χώρο παραγωγής οθονών. Σχετικά με την όλη συζήτηση που γίνεται για το μέλλον των OLED οθονών, είναι προφανές ότι γίνονται καλύτερες, – οι νικητές στην κατηγορία Display και Display Application ενσωματώνουν όλοι OLEDs-, κάτι που απεικονίζει την ευελιξία της τεχνολογίας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και τη σημασία να επιτύχουμε ακόμη λεπτότερες οθόνες με κορυφαία ποιότητα εικόνας».

    Η Samsung θα λάβει το βραβείο της στο Los Angeles Convention Center σε event που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου, ενώ ο δεύτερος νικητής του βραβείου αποτελεί η τηλεόραση των 65 ιντσών της LG Display, Wallpaper OLED.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles