13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Success Story! Η πορεία του Galaxy S7 είναι καλύτερη ακόμη και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις!

    Από ότι φαίνεται ύστερα από την κυκλοφορία του Galaxy S7 (που έκανε το ντεμπούτο του, στο MWC της Βαρκελώνης), τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για τα καλά στους υπευθύνους της Samsung, καθώς η νέα ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S7 τα έχει πάει εξαιρετικά σε επίπεδο πωλήσεων. Μάλιστα, το S7 έχει αγαπηθεί τόσο από το καταναλωτικό κοινό που αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι το high-end smartphone της κορεατικής εταιρείας θα ξεπεράσει ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

    Galaxy S7 2

    Σύμφωνα με τον οικονομικό αναλυτή Jay Yoo που γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Κορέας, αυτή τη στιγμή οι πωλήσεις του S7 έχουν ξεπεράσει την αρχική πρόβλεψη των 7 εκατομμυρίων συσκευών, πλησιάζοντας πλέον τα 9.5 εκατομμύρια smartphones. Αυτή η θετική εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα η μετοχή της Samsung να ανέβει κατά 2.4%, φτάνοντας σε ιστορικό υψηλό 18 εβδομάδων. Αν και στην αρχή της κυκλοφορίας του S7 υπήρξαν κάποιες σκέψεις αναφορικά με την απόφαση της κορεατικής εταιρείας να μην προβεί στον επανασχεδιασμό της νεότερης ναυαρχίδας της, παρόλα αυτά οι καταναλωτές δεν πτοήθηκαν ιδιαίτερα. Επιπλέον, η απόφαση της Samsung να μην προχωρήσει σε έναν ολικό επανασχεδιασμό της συσκευής σίγουρα βοήθησε σημαντικά και στην περικοπή του κόστους παραγωγής της. Βλέποντας την ήδη εξαιρετική πορεία του S7 στην αγορά, οι οικονομικοί αναλυτές ανεβάζουν ακόμη παραπάνω τον πήχη των προβλέψεων τους και είναι βέβαιο ότι οι πωλήσεις της πετυχημένης ναυαρχίδας θα ανέβουν ακόμη περισσότερο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles