15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S8. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μεταφέρθηκε “την τελευταία στιγμή” στο πίσω μέρος

    Ένα από τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8 που έχουν συζητηθεί πολύ, αφορά το ακριβές σημείο στο οποίο έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, στο πίσω μέρος της συσκευής. Κάποιοι πιστεύουν ότι η θέση είναι “κακή” και δε βολεύει πολλούς χρήστες, τώρα όμως μαθαίνουμε πως αυτή επιλέχθηκε “την τελευταία στιγμή” με τη Samsung να αλλάζει γνώμη για το πού πρέπει να βρίσκεται.

    Samsung Galaxy S8 fingerprint scanner

    Όπως διαβάζουμε στο myphone.gr, οι Κορεάτες συνεργάστηκαν στενά μέσα στο 2016 με τη Synaptics για να ενσωματώσουν τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων “πίσω” από την οθόνη της συσκευής, δέσμευσαν αρκετούς πόρους (χρόνο και χρήμα) για να το καταφέρουν, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

    Αποτέλεσμα; Να οπισθοχωρήσουν την “τελευταία στιγμή” (αυτό σημαίνει αρκετούς μήνες πριν την κυκλοφορία του προϊόντος) και να τοποθετήσουν αναγκαστικά τον αισθητήρα στην πλάτη της συσκευής, αφήνοντας το μεγαλεπήβολο πλάνο τους για το επόμενο Galaxy S9 (ή το νέο Note).

    Αντί, λοιπόν, να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο για να παρουσιάσει κάτι το καινοτόμο, η Samsung επέλεξε το ασφαλές μονοπάτι, βελτιώνοντας τα S8/S8+ σε άλλα κομμάτια, σε σχέση με τους προκατόχους τους. Αν, όμως, τα είχε καταφέρει, τότε θα είχε αποφύγει μια από τις μεγαλύτερες κριτικές που δέχθηκε…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles