16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S8. Τι ετοιμάζουν οι Κορεάτες για τη συσκευή που θέλουν να “σβήσει τις φωτιές” του Note 7

    Τα τεράστια ζητήματα που προέκυψαν μετά τα “εκρηκτικά” Galaxy Note 7 έχουν στρέψει αναγκαστικά τη Samsung στις ετοιμασίες για την κυκλοφορία (ίσως και πρώιμα) της επόμενης ναυαρχίδας της, που δεν είναι άλλη από το νέο κορυφαίο μέλος της οικογένειας Galaxy S, το Galaxy S8. Η συσκευή ίσως κυκλοφορήσει νωρίτερα απ’ ό,τι περιμένουμε και ήδη η αγορά κατακλύζεται από φήμες που την αφορούν…

    galaxy-s7
    Samsung Galaxy S7 Edge. Τι αναμένουμε από το διάδοχό του;

    Μία από αυτές σημειώνει ότι η κορεατική εταιρεία θα ενσωματώσει σ’ αυτήν μία οθόνη ανάλυσης 4K (ναι, ναι Ultra HD ανάλυσης 2160×3840 pixels) αλλά και υποστήριξη VR.

    Η συσκευή θα έχει ακόμη προστασία οθόνης Gorilla Glass 5, ενώ δεν θα ενσωματώνει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής, αλλά USB Type-C θύρα μόνο.

    Σε άλλες πληροφορίες θα ενσωματώνεται ο κορυφαίος επεξεργαστής γραφικών ARM Mali-G71, αλλά και Exynos 8895 SoC, ενώ κάποιες ακόμη αναφορές αποκαλύπτουν την προοπτική ενσωμάτωσης κάμερας με dual-lens, κάτι που επίσης έχουμε δει σε νέες κορυφαίες προτάσεις της αγοράς (όπως το iPhone 7 Plus). Υπάρχουν φήμες ακόμη για κάμερα ανάλυσης 30MP, 6GB RAM και τεράστια μπαταρία.

    Φυσικά, αναμένουμε πιο συγκεκριμένες διαρροές, για να κρίνουμε το αν οι Κορεάτες μπορούν με τη νέα τους κορυφαία πρόταση να “σβήσουν τις φωτιές” που άναψε το Note 7 (σχεδόν…. κυριολεκτικά). Εσείς τι λέτε;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles