18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S8/S8+. Δείτε live την ανακοίνωσή τους στο Youtube

    UPDATE: Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις νέες ναυαρχίδες που μόλις ανακοινώθηκαν!

    Στις 18:00 ώρα Ελλάδος είναι προγραμματισμένη η ανακοίνωση των Samsung Galaxy S8/S8+, των δύο νέων προτάσεων της κορεατικής εταιρείας που αναμένουμε εδώ και καιρό και έχουμε γνωρίσει και μέσα από πολλές διαρροές. Επιτέλους, έφτασε η μέρα και θα μας συστηθούν επίσημα σε δύο events σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Στο πρώτο μάλιστα βρίσκεται και ο Δημήτρης Σκιάννης εκπροσωπώντας το digitallife.gr και το myphone.gr, ο οποίος θα μας μεταφέρει ό,τι θα δει στο event μέσα στην ημέρα. Αν πάντως θέλετε να έχετε πρώτοι εικόνα από τα S8/S8+ δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το live stream των ανακοινώσεων που ενεργοποιεί η Samsung.

    Στο link του τέλος του θέματος θα συνδεθείτε με την παρουσίαση της κορυφαίας πρότασης σε λιγάκι και θα τα δείτε όλα, πριν διαβάσετε τις αναλυτικές μας εντυπώσεις.

    Samsung Galaxy S8

    Εν συντομία θα σας υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, θα γνωρίσουμε το S8 των 5,8 ιντσών και το S8+ των 6,2 ιντσών. Θα διαθέτουν οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED και ανάλυσης 2960×1440 pixels, επεξεργαστή είτε Snapdragon 835 της Qualcomm είτε Exynos 8895 της ίδιας της εταιρείας, 4GB RAM/64GB αποθηκευτικού χώρου είτε 6GB RAM/128GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω κάρτας microSD και ακόμη κεντρική κάμερα 12MP και δεύτερη κάμερα στα 8MP. Η υποστήριξη του προτύπου IP68 φροντίζει για την αντοχή στη σκόνη και στο νερό, ενώ η μπαταρία του Samsung Galaxy S8 φτάνει τα 3.000mAh και του Galaxy S8+ τα 3.500mAh. Το λειτουργικό τους είναι φυσικά το Android 7.0 Nougat, ενώ το “παρών” δίνουν ακόμη αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, αισθητήρας ίριδας, αλλά και υποδοχή USB-Type C, όπως και θύρα 3,5 χιλιοστών. Μέσω του Samsung DeX standalone dock έχετε εμπειρία υπολογιστή στη συσκευή σας  (προσφέροντας κάτι σαν το… Microsoft Continuum), ενώ οι νέες προτάσεις θα κυκλοφορήσουν στα εξής χρώματα: μαύρο, γκρι, ασημί, χρυσό και μπλε (πιθανώς και σε βιολετί).

    Ακολουθεί το link του live stream της κορεατικής εταιρείας που θα ξεκινήσει σε λίγο να μεταδίδει εικόνα από το event παρουσίασης των Samsung Galaxy S8/S8+ 

    https://www.youtube.com/watch?v=pfJVUd1gjT8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles