22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S9. Όχι, δεν είναι μακριά για όνειρα (video)

    Ένα αρκετά ενδιαφέρον concept video της επόμενης μεγάλης κυκλοφορίας της σειράς “S”, Samsung Galaxy S9 έρχεται στη δημοσιότητα. Το επόμενο κορυφαίο μοντέλο του top κατασκευαστή στον κόσμο αναμένεται από πολλούς, παρόλο που η κορεατική εταιρεία μόλις μας έκανε τις συστάσεις για το Galaxy Note 8. Eίναι πολλοί αυτοί που προτιμούν τα “S” μοντέλα και θέλουν να γνωρίσουν το διάδοχο του S8.

    Samsung Galaxy S9 Concept

    Στα τελευταία της μοντέλα, η Samsung έχει ακολουθήσει μία λογική infinity οθόνης, χωρίς περιθώρια γύρω από τις πλευρές της. Και τώρα με βάση φήμες, διαροοές αλλά και της προσδοκίες του κόσμου, η ομάδα DBS Design φαντάζεται το επόμενο μοντέλο της εταιρείας. Έτσι, ετοίμασε ένα concept video με το Galaxy S9.

    Σύμφωνα μ’ αυτό, η συσκευή έρχεται με οθόνη full screen, 18:9 αναλογία, ανάλυση QHD+ αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Διαθέτει ακόμη ένα τυπικό USB Type-C port, υποδοχή ακουστικών 3,5mm, 6GB RAM, 128GB storage, διπλή εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα, μπαταρία 3.600mAh και Android 8.1 Oreo.

    Σας αρέσει;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles