13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S9 & S9+: Κι όμως βρίσκονται ήδη σε πλήρη ανάπτυξη

    Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S8 και S8+, των νεότερων προτάσεων των Κορεατών για το υψηλότερο “σκαλί” της αγοράς και ήδη συναντάμε στον τύπο αναφορές για τους διαδόχους τους.

    galaxy-s9-concept

    Σύμφωνα με κορεατικό μέσο, η εταιρεία έχει επιταχύνει τη διαδικασία ανάπτυξης των Samsung Galaxy S9 και S9+ με τις ονομασίες “Star” και “Star 2” αντίστοιχα. Οι συσκευές δε θα είναι… foldable ούτε θα έχουν κάτι άλλο “επαναστατικό” επάνω τους, καθώς δείχνουν να βασίζονται στο υπάρχον “Infinity Display” και θα αποτελούν βελτιωμένες εκδόσεις των S8 και S8+, με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σχεδόν σίγουρα να βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

    Το ότι ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης σημαίνει πως ίσως η Samsung να κυκλοφορήσει τις επόμενες ναυαρχίδες της νωρίτερα απ’ότι φέτος. Μήπως αυτό σημαίνει και επιστροφή στο MWC της Βαρκελώνης; Ή απλώς η εταιρεία θέλει να είναι 100% έτοιμη και σίγουρη προτού τις παρουσιάσει στο κοινό;

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles