18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S9 σε βασανιστήρια (scratch, burn & bend tests). Πώς τα καταφέρνει;

    Ο Zack από το JerryRigEverything, διάσημος για τα “σκληρά” tests του στα smartphones, δοκιμάζει το Galaxy S9 και φαίνεται ότι η νέα κορυφαία πρόταση της Samsung δεν τα πάει και άσχημα

    JerryRigEverything1

    Όσον αφορά το scratch test, η οθόνη του Galaxy S9 ξεκινά να αντιμετωπίζει πρόβλημα στις γρατσουνιές στο επίπεδο 6 και πιο σημαντικά θέματα στο επίπεδο 7. Πρόκειται για το ίδιο επίπεδο με αυτό των περισσότερων smartphones (αν εξαιρεθούν οι οθόνες από κρύσταλλο ζαφείρι). Επιπλέον, το Gorilla Glass 5 στο πίσω μέρος του τηλεφώνου παραμένει αλώβητο στις προσπάθειες να καταστραφεί με ένα ξυράφι, ακριβώς όπως και το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου. Δυστυχώς, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν καλύπτεται από γυαλί και έτσι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα από το ξυράφι. Ωστόσο, ο Zack διαπίστωσε εξακολουθεί να λειτουργεί τέλεια, παρά τις βαθιές γρατσουνιές.

    JerryRigEverything2

    Το Galaxy S9 τα καταφέρνει ελαφρώς καλύτερα από άλλα τηλέφωνα στο burn test, ενώ τα pixels στην οθόνη ανακτώνται αφού υποβληθούν σε φλόγες για δώδεκα δευτερόλεπτα. Παρ’ όλα αυτά, η επικάλυψη στην οθόνη αντιμετωπίζει μερικές μόνιμες βλάβες, επομένως …don’t try this at home. Η τελευταία δοκιμή ήταν το bend test στο οποίο το Galaxy S9 τα καταφέρνει απίστευτα καλά.

    Αν σας ευχαριστεί να παρακολουθείτε ένα …”αθώο” Galaxy S9 να βασανίζεται, δείτε το ακόλουθο βίντεο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles