15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S9. Θα διατηρήσει το μέγεθος οθόνης του Galaxy S8

    Ένα νέο report μεταδίδει ότι το Samsung Galaxy S9, η επόμενη μεγάλη “S” ανακοίνωση των Κορεατών, θα διαθέτει το ίδιο σχήμα και μέγεθος οθόνης με το Galaxy S8. Επικαλούμενο ανώνυμες πηγές της βιομηχανίας, μεταφέρει ότι η Samsung ενημέρωσε πρόσφατα τη Samsung Display, το τμήμα που κατασκευάζει οθόνες για λογαριασμό της, για τις διαστάσεις της οθόνης της επόμενης ναυαρχίδας της.

    Samsung Galaxy S

    Έτσι, το Samsung Galaxy S9 θα διαθέτει οθόνη 5,77 ιντσών, ενώ το μεγαλύτερο Galaxy S9 Plus οθόνη 6,22 ιντσών – ό,τι δηλαδή και οι προκάτοχοί τους.

    Το αποκαλούμενο “infinity” σχήμα αναμένεται επιπλέον να περιορίσει τα bezels αριστερά και δεξιά της συσκευής, χωρίς επιπλέον να υπάρχει home button.

    Σύμφωνα με το report, η Samsung ενδέχεται να προσπαθήσει εκ νέου να ενσωματώσει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη του Samsung Galaxy S9, κάτι που δεν κατάφερε να τοποθετήσει στο S8.

    Επιπλέον, η Samsung φαίνεται πως έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την ίδια οθόνη οθόνης 6,32 ιντσών στο Samsung Note 9, όπως και στο επερχόμενο Note 8 που αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 23 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη.

    Η έκθεση αναφέρει ότι η Samsung θέλει να κινηθεί με ασφάλεια στις συσκευές-ναυαρχίδες του επόμενου έτους, αντί να ρισκάρει και να παίξει επικίνδυνα. Είναι κι αυτή μία λογική που ελπίζει να της βγει σε καλό…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles