13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy TAB 3, 7”, Wi-Fi αποκλειστικά στα Καταστήματα Κωτσόβολος

    Samsung Galaxy TAB 3 7 WIFI

    Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση του Samsung Galaxy TAB 3, 7”, Wi-Fi, αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος.

    Εδώ και λίγες ημέρες, οι επισκέπτες των καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας μπορούν να αποκτήσουν το Samsung Galaxy TAB 3 σε προνομιακή τιμή και να βρουν μια πλήρη σειρά αξεσουάρ και περιφερειακών. Πρόκειται για το νέο μέλος στην οικογένεια των Galaxy tablets, που ήρθε για να εντυπωσιάσει με την κομψότητα και τα δυνατά τεχνικά του χαρακτηριστικά. Το Galaxy TAB 3, 7” Wi –Fi, ζυγίζει μόλις 314 γραμμάρια και διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2Ghz.

    Ο κ. Λυκούργος Σαμαρτζής από τη Samsung Electronics Hellas δήλωσε: «Είναι χαρά μας να μεγαλώνει η οικογένεια των Galaxy tablets, περιλαμβάνοντας προηγμένα προϊόντα που συνδυάζουν άρτια τόσο την υψηλή τεχνολογία όσο και τον κομψό σχεδιασμό».

    Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South East Europe, δήλωσε: «H Samsung συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με ένα ακόμη ξεχωριστό προϊόν. Το νέο Galaxy TAB 3, 7” Wi –Fi βρίσκεται ήδη στα καταστήματά μας με πολύ καλή διαθεσιμότητα και καλούμε όλους τους καταναλωτές να το δουν και να το δοκιμάσουν από κοντά. Είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι μπορούμε να το προσφέρουμε πρώτοι, αποκλειστικά στην ελληνική αγορά και σε προνομιακή τιμή, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο την κορυφαία τεχνολογία ακόμα πιο κοντά σε περισσότερο κόσμο. Στην Κωτσόβολος είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε επιπλέον αξία με μοναδικά αξεσουάρ, κορυφαίες χρήσιμες υπηρεσίες και ασυναγώνιστα προγράμματα πληρωμής».

    Το Samsung Galaxy Tab 3, 7” Wi –Fi θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος έως και το τέλος του 2013.

    Πηγή: Δελτίο Τύπου

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles