11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung GALAXY Tab 3 Kids. Ένα επώνυμο tablet για παιδιά

    Ένα tablet μόνο για παιδιά δημιούργησε η Samsung, ανακοινώνοντας το Galaxy Tab 3 Kids, μία ειδικά προσαρμοσμένη δηλαδή έκδοση του Galaxy Tab 3 για τα “βλαστάρια” σας.

    samsung-galaxy-3-kids

    Η συσκευή διαθέτει προ-εγκαταστημένες kid-friendly εφαρμογές και παιχνίδια, ξεχωριστό Kid’s Store, καθώς και χαρακτηριστικά γονικού ελέγχου, που περιλαμβάνουν δυνατότητες δημιουργίας white-list, λειτουργίες διαχείρισης χρόνου, προστασίας με κωδικό κ.ά. Διαθέτει ακόμη μία θήκη για εύκολο κράτημα και ένα C Pen για διευκόλυνση σε ζωγραφική και σχεδίαση.

    samsung-kids

    Το Galaxy Tab 3 Kids θα είναι διαθέσιμο αρχικά στην Κορέα και κατόπιν σε Κίνα, Ευρώπη και άλλες αγορές, χωρίς να έχουμε ακόμη πληροφορίες για την τιμή του, υπολογίζουμε ωστόσο ότι θα προσεγγίζει αυτή του κλασικού 7ιντσου Galaxy Tab 3.

    Όσο για τα specs του, διαθέτει 7ιντση οθόνη ανάλυσης 1024×600 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 1GB μνήμης RAM, δύο κάμερες 3 και 1.3MPixels και 8GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω micro SD, ενώ “τρέχει” τη version 4.1 του Android Jelly Bean.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles