19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Tab Active4 Pro: «Το ανθεκτικό tablet, έτοιμο για δύσκολες αποστολές»!

    H Samsung προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται και να ακούει τις ανάγκες των χρηστών των προϊόντων της. Και μπορεί εύλογα τη Samsung να τη γνωρίζουν οι περισσότεροι χρήστες, για τις πανίσχυρες ναυαρχίδες της που επαναπροσδιορίζουν τις εξελίξεις στον κόσμο της mobile τεχνολογίας, ωστόσο υπάρχουν και τα πιο… «dedicated» προϊόντα στο πλούσιο portfolio της, οι λύσεις δηλαδή εκείνες που στοχεύουν σε συγκεκριμένες «ειδικές» κατηγορίες χρηστών. Εκεί ανήκει και το Galaxy Tab Active4 Pro, ένα ανθεκτικό rugged tablet, το οποίο μπορεί να απλοποιήσει και να κάνει εύκολη τη ζωή ενός επαγγελματία που επιθυμεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής…

    Work on your Productivity!

    Ένα rugged tablet συνήθως ενσωματώνει ανθεκτικά υλικά που θα του επιτρέψουν να αντέξει και να «επιβιώσει», ακόμη και κάτω από αντίξοες κι επικίνδυνες περιβαλλοντικές συνθήκες… Πράγματι, το Galaxy Tab Active4 Pro έχει σχεδιαστεί για να παραμείνει αξιόπιστο και πλήρως λειτουργικό, αντέχοντας σε… κακουχίες.

    Συγκεκριμένα, το rugged tablet της κορεατικής εταιρείας, έρχεται με τις πιστοποιήσεις: IP68 και IPX5*, ενώ παράλληλα φέρει το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810H**. H ύπαρξη των προαναφερθέντων πιστοποιήσεων, σημαίνει ότι η συσκευή είναι ανθεκτική στη σκόνη, το νερό, τις πτώσεις και τις γρατσουνιές στο display (σε αυτό βοηθάει άλλωστε και το σούπερ ανθεκτικό Gorilla Glass 5 της Corning που προστατεύει την οθόνη). Με αυτόν τον τρόπο, το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό «εργαλείο» στα χέρια ενός επαγγελματία, ο οποίος βασίζεται στην εύρυθμη λειτουργία του tablet του, ακόμη κι εάν αυτό προσκρούσει σε μια σκληρή επιφάνεια…

    Διαθέτοντας compact διαστάσεις και προσφέροντας εντυπωσιακή φορητότητα, σε συνδυασμό με την ευκολία στη χρήση, το tablet της Samsung είναι σχεδιασμένο για να σας συντροφεύει στην απαιτητική σας καθημερινότητα. Είτε εργάζεστε στον κατασκευαστικό τομέα, στο κομμάτι των logistics, είτε στο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης και της εστίασης ή απλώς ανήκετε στους χρήστες που θέλουν ένα ανθεκτικό tablet στις outdoor περιπέτειες τους στη φύση, το Galaxy Tab Active4 Pro, μπορεί να αποτελέσει μια καλή επιλογή.

    Έχοντας λοιπόν αυτό ως δεδομένο, για το συγκεκριμένο tablet έχει επιλεχθεί ένα ποιοτικό LCD display στις 10.1 ίντσες (με ανάλυση στα 1920 x 1200 pixels) και πυκνότητα στα pixels στα 224ppi, το οποίο διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο απόκρισης που παρέχει σε έναν απαιτητικό user. Μάλιστα, γνωρίζοντας την ιδιαίτερη φύση του εν λόγω rugged tablet, η Samsung ενσωμάτωσε ένα ειδικό feature, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να μην αφαιρείτε τα γάντια σας όταν πλοηγήστε στην οθόνη του*** (το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να ορίσετε τα ειδικά settings που αφορούν στην ευαισθησία της συσκευής). Επιπλέον, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, το rugged tablet της Samsung σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε χρήση του ειδικού «Ενεργού Πλήκτρου» που βρίσκεται πάνω στη συσκευή, έτσι ώστε να ενεργοποιείτε on-the-fly τις αγαπημένες σας εφαρμογές, εύκολα και απλά.

    Και επειδή εύλογα θα αναρωτηθείτε… εκτός από τις υψηλές αντοχές και τη στιβαρή κατασκευή, σημασία έχει να δούμε τι συμβαίνει και με το performance, το Galaxy Tab Active4 Pro σας εκπλήσσει με την παραγωγικότητά του. Έχοντας στη καρδιά του ένα state-of-the art octa-core chipset και σε συνδυασμό με την «αέρινη» δυνατότητα διασύνδεσης,

    μέσω του προτύπου Wi-Fi 6 αλλά και του 5G που υποστηρίζει, καθίσταται σαφές ότι η πρόταση της Samsung, είναι μια καλή επιλογή, όταν ο χρήστης ζητάει ταχύτητα στη μετάδοση των data και απαιτητικό multitasking. Ακόμη και σε ένα «βαρύ» application, το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί να ανταπεξέλθει. Δύναται να συνδεθεί και με το Samsung DeX και να σας δώσει τη δυνατότητα να χειριστείτε τις υποθέσεις, τα e-mails και τα υπόλοιπα tasks σας, σα να βρίσκεστε μπροστά από την οθόνη του PC σας! Τέλος, για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με το εξελιγμένο S Pen, τη γραφίδα της Samsung για να έχετε ακόμη περισσότερη παραγωγικότητά.

    Battery Power!

    Διαβάζοντας τα παραπάνω, σίγουρα θα έχετε πειστεί για τις δυνατότητες του νέου ανθεκτικού tablet της Samsung, όμως οι εκπλήξεις που προσφέρει σε επίπεδο hardware δεν σταματούν εδώ, καθώς οι developers της Samsung εστίασαν και στο νευραλγικό τομέα της αυτονομίας. Συγκεκριμένα, το Galaxy Tab Active4 Pro έρχεται με αποσπωμένη μπαταρία με χωρητικότητα στα 7.600mAh, η οποία σας εξασφαλίζει περισσότερο χρόνο ενέργειας. Κι εάν αποφορτιστούν όλες οι μπαταρίες, η δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση μέσω της USB type-C και των διαθέσιμων POGO pins****, εξασφαλίζει ότι το tablet σας θα μείνει σε λειτουργία περισσότερο. Μάλιστα, το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και… χωρίς μπαταρία! Ενεργοποιώντας τη λειτουργεία «Χωρίς Μπαταρία», η συσκευή μπορεί να παραμείνει ενεργή και σε καθεστώς φόρτισης. Με αυτόν τον τρόπο η υγεία της μπαταρίας σας παραμένει σε υψηλά επίπεδα, αυξάνοντας την αντοχή της στο πέρασμα του χρόνου.

    Ολοκληρώνοντας την ξεχωριστή εμπειρία που ακούει στο όνομα: Galaxy Tab Active4 Pro, ένα ειδικό feature που δεν θα μπορούσαμε να μην εκθειάσουμε έχει να κάνει με την ασφάλεια που σας προσφέρει η λύση της Samsung. Χωρίς αμφιβολία, η ενσωματωμένη βιομετρική ασφάλεια μέσω του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων αποτρέπει τους… «παρείσακτους» και τους αδιάκριτους από το να αποκτήσουν πρόσβαση στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας.

    Always a good choice!

    To Galaxy Tab Active4 Pro αποτελεί μια ιδανική λύση για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη και αποδοτική. Στιβαρό, εύχρηστο, γρήγορο και εντυπωσιακό σε αυτονομία, το Galaxy Tab Active4 Pro αποτελεί μια rugged συσκευή που θα λύσει τα χέρια του επαγγελματία.

    *Η συσκευή έχει πιστοποιήσεις IP68 και IPX5 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ο βαθμός αντοχής στη σκόνη ελέγχεται σε εργαστηριακές συνθήκες από τρίτους: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγιστη διάμετρος 0,05 mm)/κυβικό μέτρο εμφυσήθηκαν σε δοκιμαστικό θάλαμο που στεγάζει τη συσκευή (η πίεση αέρα μέσα σε αυτή διατηρείται κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Αξιολόγηση IP6X. Η αντοχή στη σκόνη ίσως διαφέρει ανάλογα τις συνθήκες χρήσης. Η βαθμολογία αντοχής στο γλυκό νερό βασίζεται στις συνθήκες: εκτόξευση νερού από σωλήνα ακροφυσίου 6,3 mm, 12,5 L/min για 3 λεπτά (IPX5) και βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά (IPX8). Δεν συνιστάται χρήση σε παραλία, πισίνα.

    **Συμβατό με στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ, MIL-STD-810H. MIL-STD-810H: τυποποιημένη μορφή δοκιμών σχεδιασμένη από τον στρατό των ΗΠΑ για την αξιολόγηση περιορισμών της συσκευής.

    ***Η ευαισθησία στην αφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υλικό των γαντιών.

    ****Βάση φόρτισης POGO πωλείται χωριστά.

    {Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.}

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles