21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα Samsung Galaxy Tab S έρχονται στην Ελλάδα

    Η Samsung Electronics Hellas παρουσίασε τη νέα σειρά tablet, Galaxy Tab S για πρώτη φορά στη χώρα μας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Αθήνα. Θα είναι διαθέσιμα στις 11 Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα σε μεγέθη 8,4 και 10,5 ιντσών.

    Samsung Galaxy Tab S_1  

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Σε μία εκδήλωση που κυριάρχησε το χρώμα, παρουσιάστηκαν τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες του Galaxy Tab S από την ηθοποιό και παρουσιάστρια, Τζένη Θεωνά, και την Αλίκη Βούλγαρη,  Tablets & Digital Imaging Marketing Manager της Samsung Electronics Hellas.

    Samsung Galaxy Tab S_2

     Παναγιώτης Κωστόπουλος,Tablets Product Manager της Samsung Electronics Hellas, Αλίκη Βούλγαρη, Tablets & DI Marketing Manager της Samsung Electronics Hellas, Τζένη Θεωνά, Σύλβια Παπαβλασοπούλου, PR Specialist της Samsung Electronics Hellas

    Samsung Galaxy Tab S_3

    Samsung Galaxy Tab S

    Το πιο λεπτό και ελαφρύ tablet της εταιρείας, κυκλοφορεί σε 8,4” και 10,5”, στις 11 Ιουλίου στην ελληνική αγορά, ενώ το preview ξεκινάει σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 4 Ιουλίου. Η οθόνη του Τab S απεικονίζει πάνω από το 90% του χρωματικού εύρους Adobe RGB, για πιο εντυπωσιακά χρώματα από ποτέ. Καθώς η τεχνολογία Super AMOLED δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό, το Galaxy Tab S καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, σε σύγκριση με τις LCD οθόνες. Με τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία και τη λειτουργία Ultra-Power Saving Mode, το multi-tasking Galaxy Tab S επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαύσουν αρκετές ώρες ψυχαγωγίας, χωρίς να τους απασχολεί η φόρτιση της συσκευής.

    Samsung Galaxy Tab S_6

    Πλούσιο περιεχόμενο

    Το Galaxy Tab S προσφέρει περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Συγκεκριμένα η Samsung συνεργάζεται με την ODEON για την παροχή της υπηρεσίας PameOdeon δωρεάν. Με την αγορά του Galaxy Tab S 8,4” ο κάτοχος της συσκευής έχει στη διάθεσή του έως και 15 ταινίες και με την αγορά του Galaxy Tab S 10,5 έως 25 ταινίες. Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με το πρώτο Interactive περιοδικό Reload για πλήρη ενημέρωση γύρω από τα μουσικά δρώμενα, ενώ από Σεπτέμβριο φέρνει τις εγχώριες διαδραστικές εκδόσεις των περιοδικών Instyle και People στην οθόνη του Galaxy Tab S δωρεάν, κρατώντας μας πάντα ενήμερους για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της μόδας και της showbiz.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles