19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Tab S. Οθόνες AMOLED και άλλες πληροφορίες στο φως!

    Ο κορεατικός γίγαντας Samsung ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να ρίξει στην αγορά τη νέα γενιά των tablets του, με την επωνυμία Galaxy Tab S. Η νέα φουρνιά των tablets της Samsung, θα ακολουθεί τη φιλοσοφία των εξαιρετικά πετυχημένων smartphones Galaxy S5, τα οποία με την τεχνολογική τους υπεροχή έχουν κλέψει δικαιολογημένα τις καρδιές των απανταχού fans των smartphones.

    samsung

    Προσφάτως, είδαν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των tablets της σειράς Samsung Galaxy Tab S, τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς high-end users. Πιο συγκεκριμένα, τα νέα tablets της Samsung (8.4 και 10.5 ιντσών) που θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις Wi-Fi και 4G / LTE αναμένεται να διαθέτουν οθόνες τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση στα 2560x1600 pixels. Επιπλέον, τα tablets της σειράς Galaxy Tab S θα διαθέτουν επεξεργαστή Exynos, καθώς επίσης και κάμερες στα 8MP (στο πίσω μέρος) και 2.1MP (στο μπροστινό τμήμα).  Όπως και στην περίπτωση του Galaxy S5, έτσι και στα νέα tablets της η Samsung φαίνεται διατεθειμένη  να υποστηρίξει τη τεχνολογία με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος θα βρίσκεται τοποθετημένος στο οβάλ home button στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

    samsung-galaxy-tab-android-tablet

    Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου τα tablets της σειράς Galaxy Tab S, θα στηρίζονται στο λειτουργικό Android 4.4.2, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες που να αφορούν την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας τους στην αγορά. Χωρίς αμφιβολία,  με τα tablets της σειράς Galaxy Tab S, η Samsung επιχειρεί να κατακτήσει με δυναμικό τρόπο την κορυφή των Android tablets και να προσθέσει στον ήδη τεράστιο κατάλογο της, μία ακόμη σειρά εξαιρετικά πετυχημένων προϊόντων.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles