13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Tab S4: Να γιατί αυτό είναι το tablet που χρειάζεστε κάθε στιγμή

    Δεν μπορείτε να αποχωριστείτε ούτε δευτερόλεπτο το smartphone σας, όμως υπάρχουν στιγμές που χρειάζεστε το κάτι περισσότερο… Ή το κάτι μεγαλύτερο αν προτιμάτε. Κάτι “χορταστικό” που θα μπορεί να σας συντροφεύει παντού: Στο σπίτι, στην εκδρομή, αλλά και σε κάθε σας στιγμή “εν κινήσει”, αποτελώντας τον ιδανικό σας σύντροφο. Ή με άλλα λόγια, ένα tablet. Ψάξαμε και βρήκαμε την πρόταση εκείνη που είναι η καλύτερη στην κατηγορία της.

    Samsung Galaxy Tab S4

    Το Samsung Galaxy Tab S4 είναι μία συσκευή που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη: στη δουλειά ή την ψυχαγωγία, τη χαλάρωση ή τις υποχρεώσεις σας, προσφέροντας σας μεγάλη οθόνη και άνετη θέαση, παράλληλα με επιδόσεις, φορητότητα και ξεχωριστά specs.

    Έρχεται με οθόνη AMOLED που η διαγώνιός της φτάνει τις 10,5 ίντσες, μία ιδανική -θα λέγαμε διάσταση- για χορταστική προβολή χωρίς υπερβολές, ενώ η ανάλυση τα 2560×1600 pixels. Σε συνδυασμό με τα μικρά bezels και πάχος, αλλά και το βάρος που είναι 483 γραμμάρια, θα το μεταφέρετε με ευκολία παντού. Ο επεξεργαστής του είναι ένας οκταπύρηνος Snapdragon 835, ενώ διαθέτει 4GB RAM και αποθηκευτικό χώρο που επεκτείνεται έως και τα 400GB μέσω microSD κάρτας. Η συσκευή διαθέτει ακόμη κεντρική κάμερα 13MP για τις φωτογραφικές σας ανάγκες. Στον τομέα της συνδεσιμότητας, το Samsung Galaxy Tab S4 διαθέτει υποστήριξη LTE δικτύων για ταχύτητες έως 1 Gbps, Bluetooth 5.0, USB 3.1 θύρα και Wi-Fi 5GHz με Wi-Fi Direct. Κορυφαίες είναι οι επιδόσεις της και στο κομμάτι του ήχου, καθώς διαθέτει τέσσερα ηχεία σε συνεργασία με την AKG, προσφέροντάς σας μία απολαυστική εμπειρία που υποστηρίζεται και από τη λειτουργία Dolby Atmos.

    Samsung Galaxy Tab S4-2

    Η υποστήριξη του S Pen απογειώνει τις στιγμές δημιουργίας σας. Και για ακόμη περισσότερες δυνατότητες, μπορείτε να μετατρέψετε το Samsung Galaxy Tab S4 σε  …laptop ή υπολογιστή, είτε με ένα πληκτρολόγιο-dock και το S Pen που βρίσκεται ήδη μέσα στη συσκευασία, ή, αν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας, να το συνδέσετε με ένα οποιοδήποτε HDMI monitor μέσω του σχετικού αντάπτορα της Samsung και να απολαύσετε την πλήρη DeX εμπειρία, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο interface.

    Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε την πλατφόρμα ασφαλείας Knox που προστατεύει τα περιεχόμενα του Samsung Galaxy Tab S4 σε πολλαπλά επίπεδα, αλλά κυρίως σε hardware, καθιστώντας την αδύνατο να παρακαμφθεί με τις κοινές μεθόδους παραβίασης. Παράλληλα, μπορείτε να ξεκλειδώνετε τη συσκευή με τη χρήση του σαρωτή ίριδας και την αναγνώριση προσώπου που περιλαμβάνει, κάτι που εξασφαλίζει πως κανένας άλλος δε θα έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας.

    Δε θα μπορούσε να απουσιάζει και ο ψηφιακός βοηθός Bixby, που μπορεί να δεχθεί τις εντολές σας και να ψάξει online για ό,τι αναζητάτε, να ελέγξει τις συσκευές του έξυπνου σπιτιού σας ή να αναγνωρίσει οτιδήποτε «βλέπει» η κάμερά σας και να σας παρέχει σχετικές πληροφορίες (π.χ. αν είναι κάποιο αξιοθέατο), να κάνει αυτόματη μετάφραση στη γλώσσα σας (αν είναι κείμενο/πινακίδα) ή να σας προτείνει σημεία ενδιαφέροντος που ψάχνετε (πχ εστιατόρια)!

    Το Samsung Galaxy Tab S4 διαθέτει και κορυφαία μπαταρία ταχείας φόρτισης χωρητικότητας 7300mAh που του προσφέρει έως 16 ώρες αναπαραγωγής video και έως 10 ώρες χρήσης Internet μέσω 4G ή Wi-Fi, ενώ ο χρόνος αναπαραγωγής μουσικής αγγίζει τις… 195 ώρες! Και όταν χρειαστεί φόρτιση, ο ταχυφορτιστής της Samsung μπορεί να γεμίζει τη μπαταρία από το 0% μέσα σε 200 μόλις λεπτά.

    Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles