22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Tab S7 FE: «The art of inspiration»!

    Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

    Η mobile καθημερινότητά μας χαρακτηρίζεται από διαρκή κίνηση και έντονη δράση, καθώς είναι γνωστό ότι ο σύγχρονος άνθρωπος βρίσκει στις mobile συσκευές του, ένα δεύτερο “digital” κομμάτι του εαυτού του. Για αυτό και τόσο το smartphone, όσο και το tablet μας αποτελούν δύο τεχνολογικές συσκευές που μας συμπληρώνουν και μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε όλες τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Ειδικότερα, ένα tablet θα μπορεί να είναι σε θέση πλέον να σηκώσει το βάρος τόσο σε ότι αφορά στην απαιτητική επαγγελματική καθημερινότητα, αλλά και στον τομέα του home entertainment που όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντικός είναι για την χαλάρωση και την ψυχαγωγία μας. To Samsung Galaxy Tab S7 FE που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Samsungφέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν “must-have” για κάθε χρήστη που αναζητάει το κάτι παραπάνω!

    Touch, create, feel and… have fun

    Η Samsung δίνει στον σχεδιασμό των τεχνολογικών προϊόντων της μεγάλη βαρύτητα, καθώς στον πυρήνα της φιλοσοφίας της, είναι οι λύσεις της να μπορούν να καλύψουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας. Το Galaxy Tab S7 FE έρχεται με εκπληκτικές λειτουργίες, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις και τα θέλω των users! Το Galaxy Tab S7 FE σας βοηθά να μείνετε focused και δημιουργικοί σε ό,τι κι εάν κάνετε! Με τις έξυπνες λειτουργίες του Galaxy Tab S7 FE οι καθημερινές σας ανάγκες μεταμορφώνονται σε μια ξεχωριστή δημιουργική διαδικασία. Το remote working όσο και η διαδικασία του e-learning, μετατρέπονται σε μια ξεχωριστή εμπειρία, εξαιτίας του μεγάλου και ευκρινές display των 12.4 ιντσών (ανάλυσης 1600×2560 pixels και aspect ratio στα 16:10).

    Μάλιστα, από τη στιγμή που η παραγωγικότητα αποτελεί προαπαιτούμενο για την εργασία μας, το Samsung Galaxy Tab S7 FE διαθέτει απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια που χρειάζονται για να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Για αυτό και το γρήγορο multitasking δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στον επίκεντρο των λειτουργιών του Galaxy Tab S7 FE, καθώς το tablet της Samsung είναι εμφανές ότι σχεδιάστηκε για να καλύψει τους users που επιθυμούν το maximum στην εργασία τους, προσφέροντας octa-core chipset και εκδόσεις σε 4 και 64GB RAM*. Για να πάρετε μια μικρή γεύση από τις δυνατότητες του, ενεργοποιώντας για παράδειγμα το Active Window μπορείτε να ανοίξετε τρία Windows / apps με τη μία, όλα σε μια οθόνη! Κι εάν επιθυμείτε μια «εμπειρία», η οποία να προσεγγίζει περισσότερο τη φιλοσοφία ενός laptop, μπορείτε πολύ εύκολα να το κάνετε συνδέοντας το Samsung Dex, αλλά και το Book Cover Keyboard (πωλείται ξεχωριστά). Στα plus προσθέστε τη δυνατότητα συνεργασίας και συγχρονισμού με δεκάδες ακόμη συσκευές που ανήκουν στο οικοσύστημα της Samsung και έτσι θα έχετε μια σφαιρική εικόνα για τις «παραγωγικές» δυνατότητες του.

    H δε «συνεργασία» του με το S Pen (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) εμπλουτίζει την παραγωγικότητα, και σας επιτρέπει να φέρνετε εις πέρας τα everyday tasks σας με μοναδικό… στυλ! Η εφαρμογή Samsung Notes, σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τον γραφικό σας χαρακτήρα σε ψηφιακό κείμενο που απεικονίζεται on-the-fly στην οθόνη του tablet. Και εάν διακατέχεστε από δημιουργικές ανησυχίες, το Galaxy Tab S7 FE μαζί με το S Pen μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε έναν ψηφιακό καμβά, καθώς με τις εφαρμογές Clip Studio Paint και Canva μπορείτε να ξεδιπλώσετε πλήρως την καλλιτεχνική σας φύση, σχεδιάζοντας τα… πάντα, από απλοϊκά γραμμικά σχέδια, μέχρι ολόκληρους ζωγραφικούς πίνακες!

    Και επειδή η mobile ζωή μας δεν είναι μόνο δουλειά, αλλά και… διασκέδαση, η πρόταση της Samsung  δεν πρόκειται να μην ικανοποιήσει τους users, οι οποίοι «βλέπουν» στο επόμενο tablet τους μια “entertainment machine”. Με υψηλό performance για πλοήγηση στα social media και Internet browsing που πραγματοποιείται πραγματοποιούνται πιο γρήγορα και από τον άνεμο, ενώ οι αγαπημένες ταινίες και σειρές σας απεικονίζονται στην εντέλεια στην εκπληκτική οθόνη του και μάλιστα με τον top ήχο που προέρχεται από το σούπερ ποιοτικό stereo system της AKG. Μάλιστα, εάν λατρεύετε τα YouTube videos, σας περιμένει και μια ακόμη μίνι-έκπληξη, καθώς οι χρήστες του Galaxy Tab S7 FE αποκτούν πρόσβαση στο YouTube Premium διάρκειας 4 μηνών σε περίπτωση που δεν το έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν**. Και last but not… least, το Samsung Galaxy Tab S7 FE καθίσταται ιδανικό και για τους λάτρεις του mobile gaming, καθώς δύναται να «σηκώσει» με άνεση ακόμη και τα  απαιτητικά (και πεινασμένα για δυνατό hardware) mobile games.

    The tablet of your dreams!  

    Γρήγορο, με φινέτσα, εκπληκτική απόκριση και την συνεργασία με το S Pen, το Galaxy Tab S7 FE είναι ένα tablet… «εμπειρία»! 

    Μάθετε περισσότερα: https://www.samsung.com/gr/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-fe-5g-black-64gb-sm-t736bzkaeue/

    ********

    *Η μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού

    ** Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles