15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Tab S9 Series: Το tablet που προσφέρει μια «larger than life» εμπειρία!

    Η σημερινή απαιτητική digital καθημερινότητα απαιτεί ευελιξία, ταχύτητα και το κυριότερο αξιοπιστία και ασφάλεια. Για αυτό και ένα tablet θα πρέπει να διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν έναν χρήστη να εκτοξεύσει την παραγωγικότητα του, αλλά και να γίνει ένα «εργαλείο» τεχνολογίας τόσο για business όσο και για… pleasure! Το Samsung Galaxy Tab S9 είναι το premium tablet, το οποίο έρχεται για να βοηθήσει ουσιαστικά τους users να δώσουν πνοή και έκφραση στις δημιουργικές ιδέες τους. Σε τρία διαφορετικά μοντέλα (Tab S9, Tab S9+ και Tab S9 Ultra), το νέο tablet της Samsung είναι μια ξεχωριστή πρόταση και το γιατί θα το μάθουμε παρακάτω…

    High-end από το A έως το Ω!

    Ένα παλιό γνωμικό αναφέρει ότι δεν μπορείς να κρίνεις το περιεχόμενο ενός βιβλίου από το εξώφυλλο του, ωστόσο το Tab S9 κατορθώνει να κεντρίσει το βλέμμα του, ακόμη και από το πραγματικά εντυπωσιακό design του. Με πάχος μόλις στα 5.5mm (για το Tab S9 Ultra), τα λεπτεπίλεπτα (σχεδόν… ανύπαρκτα) bezels που αυξάνουν κατακόρυφα τη δυνατότητα θέασης του περιεχομένου, ενώ το ανθεκτικό αλουμίνιο καθιστά το tablet της Samsung πραγματικά… «αλύγιστο». Η δε πιστοποίηση IP68 τόσο για το συνοδευτικό S Pen, όσο και για το tablet (ανθεκτικότητα στο γλυκό νερό και τη σκόνη) το καθιστά ιδανικό για να το έχετε μαζί σας παντού και… πάντοτε!

    Και επειδή σε ένα tablet μια “premium εμπειρία” ξεκινάει πάντοτε και από την οθόνη, όλα τα μοντέλα της οικογένειας S9 διαθέτουν Dynamic AMOLED 2X, προσφέροντας οπτική ποιότητα που κόβει την ανάσα και τρεις επιλογές ανάλογα με τη διαγώνιο της οθόνης (στις 11 ίντσες για το S9, στις 12.4 για το S9+ και στις 14.6 ίντσες για το S9 Ultra). Με το dynamic refresh να παίζει μεταξύ 60 και 120Hz, το Tab S9 εξασφαλίζει απίθανη απόκριση και εντυπωσιακά ομαλή κίνηση, καθώς επίσης και πιο αποτελεσματική ενεργειακή διαχείριση βοηθώντας έτσι ώστε η μπαταρία του tablet να αντέχει πολύ περισσότερο. Η δε ειδική “visual” τεχνολογία Vision Booster ρυθμίζει με αυτοματοποιημένο τρόπο τα χρώματα, βγάζοντας ένα ρεαλιστικό οπτικό αποτέλεσμα.

    Φυσικά, εκεί που το Tab S9 θα πρέπει να θεωρείται «αξεπέραστο» είναι στη «σχέση» του με το S Pen, το οποίο διακρίνεται για την εντυπωσιακή ακρίβεια αλλά και για το γεγονός ότι προσφέρει μοναδικές στιγμές μαγείας και δημιουργίας. Από το να κρατήσετε σημειώσεις, μέχρι να «ζωγραφίσετε» ακόμη και να παίξετε τα αγαπημένα σας mobile games, το S Pen αν μη τι άλλο φροντίζει τόσο την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία σας. Με τη δυνατότητα να μετατρέπει on-the fly και real-time τον γραφικό σας χαρακτήρα σε text, το Tab S9 κυριολεκτικά θα σας λύσει τα χέρια. Μάλιστα, έρχεται με δυνατότητα για bidirectional charging, τοποθετώντας το στην ειδική περιοχή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να «φιλοξενεί» το S Pen.

    Όμως όσο responsive κι εάν είναι ένα tablet, χωρίς υψηλή απόδοση δεν γίνεται να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς power users και πράγματι το Tab S9 που έχει στην καρδιά του το Snapdragon 8 Gen2 αποτελεί ένα μια μικρή όαση στον νευραλγικό τομέα του performance. Το Tab S9 δεν βασίζεται σε ένα οποιοδήποτε chipset, αλλά σε ένα ειδικά σχεδιασμένο Snapdragon που μπορεί κανείς να βρει μόνο στα high-tech προϊόντα της Samsung. To powered by Samsung Snapdragon 8 Gen2 chipset κινεί τα νήματα του performance, αυξάνοντας κατά 34% την απόδοση της CPU και 41% της GPU σε σύγκριση με τον προκάτοχο του.

    Η μεγάλη δύναμη του Tab S9 έγκειται βέβαια στο γεγονός ότι μπορεί να αποτελέσει το «σημείο αναφοράς» του ευρύτερου οικοσυστήματος της Samsung. Αξιοποιώντας τη λειτουργία Multi Control μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τα αρχεία σας από το Samsung smartphones στο tablet σας, με ένα απλό drag and drop, ενώ με το Quick Share μπορείτε να κάνετε share ακόμη και αρχεία που καταλαμβάνουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία φυσικά φροντίζει το εύχρηστο User Interface της Samsung, το οποίο σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο στην παρουσίαση των εφαρμογών σας, ενώ δεν λείπει φυσικά και η εμπειρία του DeX Mode, το οποίο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε το tablet σας όπως ακριβώς ένα πλήρως λειτουργικό PC.

    Dream tablet!

    Χωρίς αμφιβολία, το Tab S9 ενσωματώνει χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης στην προϊοντική κατηγορία των tablets, προσφέροντας εκπληκτικό performance, εντυπωσιακή απόκριση, αντοχή και αξιοπιστία.. Στα plus προσθέστε και τα πέντε χρόνια security updates που φτάνουν στο tablet σας από την Day 1, καθώς επίσης και 4 γενιές OS upgrades και απλώς θα συνειδητοποιήσετε γιατί το high-end tablet της Samsung είναι… «όνειρο». Σε δύο σούπερ χρώματα (Beige ή Graphite) και με την τιμή του να ξεκινάει από τα 949 ευρώ στο Samsung.com/gr (έως 36 άτοκες δόσεις και δωρεάν standard παράδοση), το Tab S9 (όποιο μοντέλο κι εάν επιλέξετε) είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει ονειρεμένες στιγμές!

    *Τα Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

    Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles