15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεκινούν οι προπαραγγελίες για το Galaxy View, το «tablet-γίγας» της Samsung!

    Στην IFA 2015 είχαμε τις πρώτες ενδείξεις του Galaxy View, ενός πραγματικού king-size tablet, το οποίο σύμφωνα με τους υπευθύνους της κορεατικής εταιρείας αυτή τη στιγμή αναμένεται να προσφέρει μία νέα διάσταση στην ψυχαγωγία και στην καθημερινότητα των users. Η Samsung βέβαια ακόμη δεν έχει αποκαλύψει επισήμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά μάλλον δεν θα μείνουν και πολύ καιρό «κρυφά», καθώς ήδη η συσκευή έχει ανέβει σε ορισμένα online stores.

    samsung-galaxy-view

    Σύμφωνα με τα specs που αναγράφονται στην περιγραφή του προϊόντος, το Galaxy View θα στηρίζεται σε ένα display 18.4 ιντσών με ανάλυση στα 1080p και πυκνότητα pixels στα 120ppi (κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει απαραιτήτως να στέκεται). Όσον αφορά την καρδιά του Galaxy View, η Samsung αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα Exynos 7580 SoC με τη συχνότητα ρολογιού της CPU να αγγίζει τα 1.6GHz. Επιπλέον, στα αναρτημένα tech specs βλέπουμε ότι το γιγαντιαίο tablet της Samsung θα διαθέτει 2GB μνήμης RAM και 32GB storage (επεκτάσιμα μέσω microSD που θα φτάνει έως και τα 128GB). Επιπλέον, από το Galaxy View δεν θα λείπουν οι δυνατότητες για λήψη φωτογραφιών και video recording (ποιότητας Full HD) με την μπροστινή camera των 2.1MP (δεν θα υπάρχει κάμερα στο πίσω μέρος).

    Samsung-Galaxy-View-1-751x490

    Επιπλέον, το Galaxy View θα υποστηρίζει: quad-band 3G, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1 με GPS (με A-GPS και GLONASS), ενώ η μπαταρία που θα υπάρχει στο εσωτερικό του όπως μπορείτε να φανταστείτε, θα είναι ένα μικρό «τερατάκι» με χωρητικότητα στα 5.700mAh. Το Galaxy View κοστίζει 599$ και μέχρι στιγμής απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Samsungγια την ημερομηνία διάθεσης και τις αγορές που θα κυκλοφορήσει.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles