20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy X: Το καινοτόμο αναδιπλούμενο μοντέλο των Κορεατών έρχεται πιθανώς τον Ιανουάριο

    Μπορεί να μη χρειαστεί να περιμένουμε πολύ, για να γνωρίσουμε μία από τις πλέον αναμενόμενες συσκευές του 2018. Το Samsung Galaxy X, όπως φημολογείται ότι θα ονομάζεται, θα ανακοινωθεί πιθανότατα στη CES 2018

    samsung_galaxy_x

    Η σχετική φημολογία αναπτύχθηκε μετά την εμφάνιση μίας σελίδας υποστήριξης για το προϊόν στην ιστοσελίδα της Samsung, η οποία εμφανίζει ένα smartphone ο κωδικός του οποίου είχε συνδεθεί προηγουμένως με το Galaxy X.

    Ο πρόεδρος στον τομέα κινητής τηλεφωνίας της Samsung, Koh Dong-jin, επιβεβαίωσε στο παρελθόν ότι η εταιρεία θα λανσάρει ένα αναδιπλούμενο μοντέλο κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

    Samsung-Galaxy-X-Rumors

    Εξακολουθούμε να μη γνωρίζουμε πολλά για τη συσκευή, αλλά έχουμε μία πολύ καλή ιδέα πώς θα μπορούσε είναι χάρη στις εικόνες που δημοσιεύθηκαν τον Οκτώβριο από το Κορεατικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας. Αυτές οι εικόνες εμφανίζουν ένα smartphone με άρθρωση στο κέντρο της οθόνης, που επιτρέπει στη συσκευή να διπλώνει στη μέση. Δεν είναι σαφές εάν το τελικό προϊόν θα μοιάζει με τις εικόνες των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αλλά τα καλά νέα είναι ότι δε θα χρειαστεί πλέον να περιμένουμε. Αν το Galaxy X πράγματι λανσαριστεί στη φετινή CES, τότε οι απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις μας είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles