24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Xcover 3. Νέο, σκληρό και τετραπύρηνο

    Μία ακόμη πρεμιέρα από τη Samsung που παρουσιάζει τη νέα της ανθεκτική συσκευή, με mid-range χαρακτηριστικά. Πρόκειται για το Galaxy Xcover 3, ένα die-hard smartphone με οθόνη 4,5 ιντσών WVGA.

    Samsung Galaxy Xcover 3

    Διαθέτει φυσικά πλήκτρα ελέγχου κάτω από την οθόνη του, όπως επίσης και ένα επιπρόσθετο Xcover key που με απλή πίεση ενεργοποιεί το LED flash και με παρατεταμένη την κάμερα.

    Έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 1.5GB RAM, 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 5 (με υποστήριξη underwater shooting mode) και 2MPixels και μπαταρία 2.200mAh. Διαθέτει ακόμη αλτίμετρο, πυξίδα και GPS, ενώ προσφέρει συνδεσιμότητα LTE. Θα τρέχει το Android 4.4 KitKat, ενώ σύντομα θα αναβαθμιστεί σε Lollipop.

    Samsung Galaxy Xcover 2

    Το Samsung Galaxy Xcover 3 διαθέτει τις ίδιες πιστοποιήσεις προστασίας με το Galaxy S5 Active. Είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο MIL-STD 810G για αντοχή στο αλάτι, τη σκόνη, την υγρασία, τη βροχή, τη δόνηση, την ηλιακή ακτινοβολία, τις μεταφορές και την αντίσταση σε θερμικό σοκ, αλλά και σύμφωνα με το πρότυπο IP67 ώστε να αντέχει τη σκόνη αλλά και τη βύθιση έως 1 μέτρο στο νερό για μισή ώρα.

    Η συσκευή θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση CEBIT στο Ανόβερο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles