19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Xcover 2: Επίσημο το ανθεκτικό, αδιάβροχο smartphone που έψαχνες

    Μπορεί το Mobile World Congress της Βαρκελώνης να απέχει ένα μήνα περίπου, αυτό όμως δεν εμποδίζει τις πρώιμες επίσημες ανακοινώσεις μοντέλων που θα δώσουν το “παρών” και στη σημαντική έκθεση.

    Σ’ αυτό το πλαίσιο, η Samsung παρουσιάζει επίσημα ένα smartphone για το οποίο είχαμε διαβάσει εδώ και καιρό. Το Galaxy Xcover 2 είναι μία συσκευή που απευθύνεται σε καταναλωτές που ψάχνουν ένα “tough enough” μοντέλο για καθημερινή χρήση,που να διαθέτει όμως και “έξυπνες” δυνατότητες, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις των καιρών.

    Το νέο “σκληρό” μοντέλο της Samsung είναι ανθεκτικό στο νερό έως το 1 μέτρο για 30 λεπτά, επιτρέποντάς σας ακόμη και να λαμβάνετε φωτογραφίες, ενώ αντέχει και συνολικά δύσκολες συνθήκες χρήσης.

    Όσο για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, “τρέχει” το Android Jelly Bean 4.1 με το User Interface της Samsung, ενώ διαθέτει οθόνη WVGA 4 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz, 4GB αποθηκευτικό χώρο (με επιπλέον microSD card slot), οπίσθια κάμερα 5MPixels, εμπρόσθια VGA, μπαταρία 1700mAh και Bluetooth 4.0.

    Λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητα ή την τιμή του μάλλον θα μάθουμε στη Βαρκελώνη, με τις πρώιμες πληροφορίες να αναφέρουν ότι σουηδικό site το έχει τοποθετήσει στις προπαραγγελίες με κόστος 2.690 κορώνες (310 ευρώ) και εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης στις 21 Φεβρουαρίου.

    Πηγές: Pocket LintGSM Arena

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles