15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Z Flip 3 5G: Δεν αποκλείεται να είναι πιο φθηνό από ότι θα… περιμέναμε!

    Αναμφίβολα, τα foldable phones αποτελούν το τελευταίο τεχνολογικό trend και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται όλο και πιο mainstream. Και σίγουρα θα πρέπει να γίνουν ακόμη πιο πολλά βήματα στη συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία, όμως όπως και να το κάνουμε ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της mobile τεχνολογίας. Το ζήτημα βέβαια με όλα τα foldables είναι ότι είναι πραγματικά… πανάκριβα! Ωστόσο, εάν πιστέψουμε τον leakster @FrontTron, το πολλά υποσχόμενο Galaxy Z Flip 3 5G, δεν θα είναι τόσο ακριβό όσο θα περιμέναμε.

    Συγκεκριμένα, η τιμή του Flip 3 5G όπως ανέφερε ο συγκεκριμένος leakster, η τιμή του θα ανέρχεται στα 1.249 δολάρια για την έκδοση των 8GB RAM και 256GB storage. Αν και εντάξει σίγουρα το παραπάνω ποσό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μικρό, ωστόσο πολλές φορές έχουμε δει foldables να ξεφεύγουν από τα 1.500 δολάρια. Φυσικά, όλα θα αποκαλυφθούν στις αρχές Αυγούστου, όταν και η κορεατική εταιρεία πρόκειται να προχωρήσει στην αποκάλυψη των νέων μοντέλων της. Οπότε υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμη…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles