21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Z Flip3 – To foldable που κάνει “flip” την mobile καθημερινότητά μας!

    Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

    Η Samsung  πριν μερικά χρόνια εισήγαγε στη ζωή μας την έννοια των ‘’foldables’’ φέρνοντας το 2019 στην Ελλάδα το Samsung Galaxy Fold. Ξεκινώντας με το Samsung Galaxy Fold και επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο την προϊοντική της γκάμα με τη σειρά Samsung Galaxy Flip, η Samsung κατάφερε να δώσει πνοή στην κατηγορία των αναδιπλούμενων! Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G που ανακοινώθηκε το καλοκαίρι έρχεται για να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε για τα foldable, με τη Samsung να δημιουργεί νέα trend στη συγκεκριμένη κατηγορία, κάνοντας ένα flip την mobile καθημερινότητά μας!

    Ανθεκτικότητα και σχεδιασμός που αποπνέει… class!

    Ως είθισται, η Samsung επενδύει στην εξωτερική εμφάνιση των συσκευών της και πράγματι το Samsung Galaxy Z Flip3 ενσωματώνει μια ξεχωριστή σχεδιαστική γλώσσα που το καθιστά trendy και συγχρόνως classy. Η εντυπωσιακή φορητότητα σε συνδυασμό με το personalized design, το καθιστούν ένα πραγματικό μίνι τεχνολογικό κομψοτέχνημα, το οποίο ενσωματώνει χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης. Με βάρος που ανέρχεται μόλις στα 183 γραμμάρια και μήκος που δεν ξεπερνάει τα 87mm όταν βρίσκεται σε folded status, το Samsung Galaxy Z Flip3 μπορεί να χωρέσει με άνεση ακόμη και σε μικρή τσάντα, ακόμη και στην μπροστινή τσέπη των λεπτών jeans σου*.

    Με κομψά looks που μαγνητίζουν το βλέμμα και τραβούν τη προσοχή, το ερώτημα που έμενε να απαντηθεί από την κορεατική εταιρεία, δεν θα μπορούσε παρά να αφορά στην ανθεκτικότητα της συσκευής. Και πράγματι το σχεδιαστικό team της Samsung κατάφερε να δημιουργήσει ένα foldable smartphone που δημιουργήθηκε για να αψηφάει κακοτοπιές… και κακές στιγμές. Χρησιμοποιώντας επίστρωση Gorilla Glass Victus, το Samsung Galaxy Z Flip3 θα εκπλήξει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς με την εκπληκτική του αντοχή σε γρατζουνιές. Μάλιστα, η Samsung δεν σταμάτησε μόνο εδώ όμως, καθώς το Samsung Galaxy Z Flip3 είναι το πρώτο Samsung Galaxy foldable το οποίο εμφανίζει ανθεκτικότητα στις σταγόνες του νερού και τις πιτσιλιές, όποτε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και όταν ο φθινοπωρινός καιρός αρχίζει και αγριεύει**.

    Και φυσικά τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν είναι τα μόνα που καθιστούν το Samsung Galaxy Z Flip3 ξεχωριστό, καθώς το μικροσκοπικό foldable της Samsung είναι σχεδιασμένο για να αντέξει περισσότερες από 200.000 αναδιπλώσεις. Η δε εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη Dynamic AMOLED 2Χ με ανάλυση FHD+ (2640×1080 pixels) και με προσαρμόσιμο refresh rate στα 120Hz (Infinity Flex Display) το οποίο επιτρέπει να scrollάρετε με εκπληκτικό τρόπο στις αγαπημένες εφαρμογές και να απολαύσετε video και αγαπημένα games με ανεπανάληπτη ομαλότητα. Και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε την Super AMOLED εξωτερική οθόνη cover screen των 1.9 ιντσών, η οποία είναι χωρίς προεξοχές και αποστολή της είναι να σας κρατάει μονίμως ενήμερους και up-to-date! Μάλιστα, με την συγκεκριμένη οθόνη μπορείτε να τραβήξετε selfies και να κάνετε video recording, χωρίς καν να χρειαστεί να ξεδιπλώσετε το smartphone σας.

    Γρήγορο και αποδοτικό!

    Η κομψότητα και η εκπληκτική αισθητική μπορεί να κάνουν το Samsung Galaxy Z Flip3 να ξεχωρίζει, όμως το νέο foldable της Samsung ξεχωρίζει και στην απόδοση. Με το Snapdragon 888 SoC στο εσωτερικό του και σε συνεργασία με τα 8GB LPDDR5, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχάσετε τι σημαίνει «lag», καθώς οι πιο απαιτητικές εφαρμογές και το multitasking τρέχουν ακόμη πιο γρήγορα. Μάλιστα, αξιοποιώντας Α.Ι. τεχνικές και εξελιγμένους αλγορίθμους και αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Snapdragon 888, το foldable της Samsung μπορεί να περάσει το περιεχόμενο σας (video και φωτογραφίες) σε μια νέα διάσταση! Φυσικά, στο συνολικό ταχύτατο performance βοηθάει τα μέγιστα η υποστήριξη 5G, αλλά και η σύνδεση σε υψηλές ταχύτητες μέσω του sub6+mmWave.

    Και επειδή η φωτογραφία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της mobile καθημερινότητας μας, η Samsung σχεδίασε το Samsung Galaxy Z Flip3, ώστε να ανυψώσει τις mobile φωτογραφίες σας στο επόμενο… level. Ενσωματώνοντας δύο φακούς στο rear τμήμα (ευρυγώνιο 12MP F.18 και Ultra-wide 12MP F2.2) και μία εσωτερική κάμερα στα 10MP F2.4, το Samsung Galaxy Z Flip3 φέρει εντυπωσιακά ανεπτυγμένη τεχνολογία στον τομέα της mobile φωτογραφίας σε σχέση με τα προηγούμενα Z Fold μοντέλα, η οποία μάλιστα συμβαδίζει και με την ξεχωριστή «foldable» φύση του κινητού.

    Εάν σας αρέσουν οι mobile photos που θα… “ρίξουν” τα social media, τότε μπορείτε εύκολα να βασιστείτε στη λειτουργία Flex, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε εμβληματικές πόζες χωρίς να απαιτείται οποιοδήποτε εξωτερικό πρόσθετο αξεσουάρ. Το μόνο που έχετε να κάνετε; Απλώς, ξεδιπλώστε το smartphone και ακουμπήστε το Flip3 στο τραπέζι και αφήστε τη συσκευή της Samsung να αναλάβει τα… υπόλοιπα! Επίσης, ποιος είπε ότι selfies τραβούν μόνο οι εμπρόσθιες κάμερες, καθώς με το Samsung Galaxy Z Flip3 μπορείτε εύκολα να βγάλετε selfies και με την πίσω κάμερα! Και εάν μέχρι πρότινος προβληματιζόσασταν για τις χαμηλές συνθήκες φωτισμού στις φωτογραφίες σας, τότε με το ειδικό night mode θα πετύχετε ατμοσφαιρικές φωτογραφίες που θα εντυπωσιάσουν!

    Flip it… love it!

    Το Samsung Galaxy Z Flip3 ενσωματώνει χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης στην κατηγορία των smartphones. Το κομψό και compact design, η αντοχή, οι εντυπωσιακά εύχρηστες «flip» λειτουργίες και το performance που «πετάει» καθιστούν το Samsung Galaxy Z Flip3, μία state-of-the art λύση που περνάει την κατηγορία των Samsung foldables σε μια νέα, συναρπαστική εποχή!

    *********

    *Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες

    **Το Galaxy Z Fold3 5G έχει πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles