20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Z Flip3 & Ζ Fold3: Χαμός με τις προ-παραγγελίες στη Νότια Κορέα!

    Οι Κορεάτες είναι γνωστό ότι αγαπούν την… Samsung, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η… «Εθνική» τους εταιρεία. Για αυτό δεν θα πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι όποτε η Samsung κυκλοφορεί ένα νέο προϊόν υψηλής τεχνολογίας, τότε «παραδοσιακά» επικρατεί ένας μικρός πανικός, καθώς εκατομμύρια Sammy fans σπεύδουν για να αγοράσουν πρώτοι τη νέα mobile συσκευή του κολοσσού της τεχνολογίας. Η ιστορία επαναλήφθηκε για μια ακόμη φορά και με την περίπτωση των νέων foldables, Ζ Flip3 και Z Fold3 που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, οι προ-παραγγελίες των νέων αναδιπλούμενων πραγματικά εκτοξεύτηκαν στη στρατόσφαιρα, καθώς η εταιρεία κατέγραψε περισσότερα από 450.000 pre-orders και για τις δύο συσκευές.

    Μάλιστα, οι εκτιμήσεις της Samsung κάνουν λόγο ότι στην αγορά της Κορέας αναμένεται να διατεθούν μέσω της διαδικασίας του pre-ordering περισσότερες από 600.000 units, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμη και τις 800.000! Υπολογίζεται ότι η παραπάνω επίδοση είναι 1.5 φορές μεγαλύτερη από τη αντίστοιχη του S21 (και μιλάμε για συσκευές με κόστος άνω των 1000 ευρώ). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών της αγοράς, τα Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3 τραβούν σαν το μαγνήτη τις νεότερες ηλικίες χρηστών και το αξιοπερίεργο είναι ότι σχεδόν το 49% των preorders προέρχονται από πελάτες που βρίσκονται στα 20 και στα 30 τους!  Οπότε αυτό μας δείχνει δύο πράγματα: ότι τα foldables μπορούν να γίνουν mainstream και ότι αρκετοί Κορεάτες θα χρειαστεί να… σπάσουν τους κουμπαράδες τους!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles