15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Z Fold3 5G: «Η νέα εποχή των foldables ξεκίνησε»!

    Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

    H Samsung είναι μια εταιρεία που το όνομα της είναι πάντοτε σύμφυτο με την τεχνολογική εξέλιξη, καθώς τα προϊόντα της σε πολλές περιπτώσεις καταφέρνουν να φέρουν το «μέλλον» στο… σήμερα! Τα τελευταία χρόνια η Samsung έχει περάσει στο επόμενο εξελικτικό στάδιο στα smartphones της, δίνοντας έμφαση στα foldables, δηλαδή τις αναδιπλούμενες συσκευές. Η τρίτη γενιά της σειράς Samsung Galazy Z έφτασε και στο αφιέρωμα που ακολουθεί θα μάθουμε γιατί το νέο Samsung Galaxy Z Fold3 είναι η συσκευή που μας καλωσορίζει στη νέα εποχή των Samsung Galaxy αναδιπλούμενων smartphones.

    Επικοινωνία, διασκέδαση και εργασία… all-in-one!

    Το σχεδιαστικό team της Samsung στο Samsung Galaxy Z Fold3 επένδυσε ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη και στη βελτίωση της εμπειρίας θέασης. Ενσωματώνοντας state-of-the art  τεχνολογία οθόνης, η εμπειρία με το Samsung Galaxy Z Fold3 είναι η επιτομή της «πολυτέλειας». Η επιλογή άλλωστε της Dynamic AMOLED 2X Infinity-O οθόνης (ανάλυσης 1768 x 2208 pixels) με διαγώνιο στις 7.6 ίντσες, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Το περιεχόμενο σε αυτό το mode αποκτάει άλλη… αξία και προσφέρει ένα εντυπωσιακό οπτικά αποτέλεσμα που σε κρατάει απορροφημένο. Κάθε εκατοστό του display έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την επέκταση της προβολής του περιεχομένου. Σε αυτό το πλαίσιο το Samsung Galaxy Z Fold3 ενσωματώνει μια Under Display Camera, η οποία ουσιαστικά «κρύβει» την κάμερα κάτω από την οθόνη.

    Και η εκπληκτική εμπειρία που προσφέρει το αναβαθμισμένο display του Samsung Galaxy Z Fold3 δεν περιορίζεται εδώ, καθώς τόσο η cover (όταν έχει η συσκευή διπλωθεί), όσο και η Main Screen (όταν είναι ανοιχτή η συσκευή) προσφέρει εκπληκτικά smooth κύλιση, καθώς με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz πραγματικά δεν θα χορταίνετε να κάνετε “swipes”, αλλά και να απολαμβάνετε τα πιο hot και απαιτητικά mobile games που διαθέτουν τα πιο “cool” visuals.

    Και επειδή είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να εργάζεστε ή να διασκεδάζετε αρκετές ώρες με το Samsung Galaxy Z Fold3, η Samsung έχει ενσωματώσει την ειδική λειτουργία Eco στο display, η οποία βοηθά την οθόνη να λειτουργεί χρησιμοποιώντας το κινητό για περισσότερη ώρα μέσα στην ημέρα σε σχέση με το παρελθόν χωρίς ωστόσο να χάνονται τα υψηλά επίπεδα φωτεινότητας.

    Productivity to the max με το S Pen Fold Edition (κι όχι μόνο)!   

    H μεγάλη οθόνη του Samsung Galaxy Z Fold3 όταν είναι ξεδιπλωμένη, όχι μόνο είναι κατάλληλη για τους λάτρεις του mobile entertainment (μην ξεχνάμε ότι με κάθε νέα συσκευή Fold3 έχετε στο τσεπάκι σας 4 μήνες free χρήση YouTube Premium εάν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα*), αλλά αποτελεί και ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα καλύψει ακόμη και πολύ δύσκολα και απαιτητικά επαγγελματικά tasks. Η επαγγελματική σας απόδοση και η παραγωγικότητα σας αναμένεται να ενισχυθεί με το Samsung Galaxy Z Fold3 και σε αυτό είναι βέβαιο ότι συμβάλλει το ξεχωριστό S Pen Fold Edition**, το πρώτο stylus της Samsung που σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών του Samsung Galaxy Z Fold3 και το οποίο πωλείται χωριστά.

    Το εν λόγω χρήσιμο αξεσουάρ, με το οποίο μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος και πάχος, προσφέροντας άνεση στο κράτημα και μεγαλύτερη ευχρηστία. Το S Pen Fold Edition δύναται να αντιληφθεί ακόμη και το παραμικρό επίπεδο πίεσης, για αυτό και το κράτημα των σημειώσεων γίνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο… όπως ακριβώς να γράφατε σε μια σελίδα τετραδίου. Επιπλέον, το Samsung Galaxy Z Fold3 ενσωματώνει τη λειτουργία Flex, η οποία ουσιαστικά δύναται να μεταμορφώσει το τελευταίο foldable της Samsung σε ένα πλήρως λειτουργικό notebook. Θα πρέπει να το δείτε στην πράξη για να το πιστέψετε, όμως με το Flex mode ενεργοποιημένο και το εκπληκτικό S Pen Fold Edition μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις την ώρα ενός meeting ή με ένα double click να ανοίξετε την εφαρμογή Samsung notes, ακόμη και να μεταβείτε άμεσα σε ένα site ακουμπώντας απλώς το S Pen Fold Edition σε ένα URL. Τα brainstorming με το υπόλοιπο team στην εργασία σας δεν θα είναι ποτέ ξανά τόσο… βαρετά!

    Και το S Pen Fold Edition όμως δεν είναι το μόνο που μπορεί να ενισχύσει  την παραγωγικότητα σας, καθώς το ΟΝΕ U.I. της Samsung στην τελευταία έκδοση του σε συνδυασμό με το Android 11 κάνει το multitasking να είναι άλλο… «level»! To νέο taskbar επιτρέπει την πιο άνετη εναλλαγή ανάμεσα στις διάφορες εφαρμογές. Παράλληλα, η ύπαρξη της λειτουργίας App Split View σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε κάθε εφαρμογή με λεπτομέρεια, ενώ το Navigation Rail είναι ένα feature που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε την εμπειρία του Internet browsing και των διαφόρων εργασιών στα μέτρα σας, εκμεταλλευόμενοι το αβαντάζ που χαρίζει η μεγάλη οθόνη του Samsung Galaxy Z Fold3!

    Για τους users βέβαια που η παραγωγικότητα είναι το… παν, το Samsung Galaxy Z Fold3 σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο προβολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, διαλέγοντας ανάμεσα στο Multi View (για μια εμπειρία που θυμίζει περισσότερο… παραδοσιακό tablet) ή σε Standard view για ένα κλασικό layout που παραπέμπει περισσότερο σε κλασικό smartphone.

    Welcome to the new era!

    Το Samsung Galaxy Z Fold3 θέτει νέα ποιοτικά στάνταρ στη σειρά Galaxy Z. Με οθόνη που εντυπωσιάζει, εκπληκτικό performace και ευελιξία στο χειρισμό που προάγει την παραγωγικότητα και την entertainment εμπειρία σας στα ύψη, το Galaxy Z Fold3 είναι η συσκευή που σηματοδοτεί τη νέα εποχή στα Samsung Galaxy foldables! 

    *******

    *Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

    ** Τα S Pen Fold Edition |Pro πωλούνται ξεχωριστά. Συμβατά μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles