24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Gear Fit 2 fitness band/smartwatch και Gear IconX ασύρματα ακουστικά από τους Κορεάτες

    Τα νέα wearables της Samsung που εντάσσονται στην οικογένεια “Gear” ανακοινώθηκαν σε εκδήλωση που είχε προγραμματίσει η εταιρεία στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για ένα fitness band/smartwatch, το Gear Fit 2 (διάδοχο του μοντέλου Gear του 2014), καθώς και τα ασύρματα ακουστικά Gear IconX.

    Samsung New Gear

    To Samsung Gear Fit 2 διαθέτει οθόνη Super AMOLED 1,55 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz, 4GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, καθώς και μπαταρία 200mAh, που, σύμφωνα με τη Samsung, προσφέρει 3 ημέρες κανονικής χρήσης ή 5 ημέρες αναμονής. Έρχεται ακόμη με οπτικό αισθητήρα καρδιακού παλμού, ενσωματωμένο GPS ενώ είναι πιστοποιημένο με το πρότυπο IP68. Τρέχει το λειτουργικό Tizen και μπορεί να λειτουργήσει με συσκευές που διαθέτουν τουλάχιστον 1.5GB RAM και διαθέτουν λειτουργικό Android 4.4 ή νεότερο. Κοστίζει 180 δολάρια.

    https://www.youtube.com/watch?v=SHK5SAHj1ZE

    Τα Samsung Gear IconX είναι ασύρματα ακουστικά με ενσωματωμένη μνήμη 4GB, που επικοινωνούν με τη συσκευή σας μέσω Bluetooth. Με touchless controls για την περιήγηση στη μουσική σας, αλλά και fitness tracking δυνατότητες. Προσφέρουν έως 3,5 ώρες μουσικής και 1,5 ώρα streaming Bluetooth audio, ενώ φορτίζουν μέσω μίας ειδικής “κάψουλας”.

    https://www.youtube.com/watch?v=_Qto3jm36Tw

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles