21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Gear S2 πουλάει διπλάσια σε σύγκριση με τον προκάτοχο του!

    To 2014 η Samsung κυκλοφόρησε το Gear S, το οποίο παρόλο που άρεσε σε αρκετούς φίλους των high-tech wearable gadgets, ωστόσο τελικά δεν κατάφερε να περπατήσει στην αγορά τόσο όσο θα περίμεναν οι υπεύθυνοι της Samsung. Παρόλα αυτά, ο διάδοχος του Samsung Gear S2 είναι μία τελείως διαφορετική περίπτωση, καθώς στο σχετικά σύντομο διάστημα που βρίσκεται στην αγορά έχει καταφέρει να πουλήσει διπλάσια units σε σύγκριση με τον προκάτοχο του!

    samsung-gear-s2

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κύκλοι της κορεατικής αγοράς, το Gear S2 πουλάει περισσότερες από 2.000 units ημερησίως, ενώ το προηγούμενο smartwatch είχε σε ημερήσια βάση περίπου τις μισές πωλήσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας το 50% των πωλήσεων του Gear S2 προέρχονται από το 3G μοντέλο, ενώ το απλό Gear S2 και το Gear S2 Classic έπονται. Αναμφίβολα, η πορεία του Gear S2 παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον από τη στιγμή που μάλιστα τρέχει το Tizen OS και όχι το Android Wear, το οποίο «φορούν» πολλά άλλα smartwatches που κυκλοφορούν στην αγορά. Αδιαμφισβήτητα, ο διπλασιασμός των πωλήσεων του Samsung Gear S2 φανερώνει ότι η αγορά των smart wearables έχει αρχίσει να ανεβαίνει και παρόλο που δεν θα φτάσει ποτέ στα επίπεδα της αγοράς των smartphones, ωστόσο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσουμε ακόμη πιο εντυπωσιακά και τεχνολογικά εξελιγμένα wearables…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles