15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τον Αύγουστο η Samsung θα κυκλοφορήσει high-end smartphone με Tizen OS

    Αδιάκοπη είναι τελευταία η ροή των πληροφοριών γύρω από την Samsung και τις συσκευές της. Όπως είναι γνωστό, ετοιμάζει το δικό της λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές, αφού φαίνεται πως η εταιρεία είναι έτοιμη να ξεκινήσει την ανάπτυξη του δικού της οικοσυστήματος, με κέντρο το Tizen OS.

    Η Samsung, επιβεβαίωσε στο Bloomberg, μέσω του Lee Young Hee, Executive Vice President του τμήματος Samsung Mobile Business, ότι το πρώτο smartphone με το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας Tizen, θα διαθέτει υψηλές προδιαγραφές και πως θα ανήκει στην κατηγορία high-end. Μάλιστα, το συγκεκριμένο high-end smartphone το περιμένουμε τον ερχόμενο Αύγουστο ή Σεπτέμβριο.

    Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο κινητό με το νέο της λειτουργικό σύστημα, και οι εφαρμογές, ίσως να αποτελέσουν το μεγάλο αγκάθι προς την καθιέρωση του. Αυτό ωστόσο που είναι κατανοητό, είναι ότι αν η εταιρεία ανακοινώσει high-end κινητό με το… καλημέρα, αυτομάτως δείχνει την δέσμευση της και την πίστη της στο Tizen OS. Το σίγουρο είναι, ότι η εταιρεία θα πρέπει να ξοδέψει πολλά χρήματα, σε πολλούς τομείς (ανάπτυξη λογισμικού, εφαρμογών, υποστήριξη developers κ.α) ώστε το Tizen να φτάσει σε ένα επίπεδο για να πείσει. Ίδωμεν.

    Samsung-Galaxy-S-III-S3-GT-I9300

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles