16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Samsung @IFA 2012: Αυτό είναι το πρώτο Windows Phone 8 smartphone. Το Samsung ATIV S

    Και επισήμως, η Samsung είναι η πρώτη εταιρεία που ανακοινώνει Windows Phone 8 smartphone και το όνομα αυτού, Samsung ATIV S. Η «αποκάλυψη» έγινε κατά την διάρκεια του πολύ μεγάλου (είναι αλήθεια) και πολύ εντυπωσιακού Samsung Unpacked event 2012,  στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2012, στο Βερολίνο. Ας δούμε τι μάθαμε για την πρώτη, επισήμως, Windows Phone 8 συσκευή:

    Το κομψό Samsung ATIV S είναι ένα Windows Phone που έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που κανένα smartphone που είχε κυκλοφορήσει με το συγκεκριμένο λειτουργικό, δεν διέθετε ποτέ.

    Η οθόνη των 4,8 ιντσών είναι HD, είναι Super AMOLED και, γνωρίζοντας την συμπεριφορά των Live Tiles και του User Interface του Windows Phone, η εμπειρία θα είναι μάλλον συναρπαστική. Είναι αρκετά λεπτό, στα 8,7 χιλιοστά και η μπαταρία του στα 2300mAh ακούγεται εξαιρετική, ειδικά όταν ξέρουμε ότι την χρησιμοποιεί ένας διπύρηνος επεξεργαστής, χρονισμένος στο 1,5 GHz. Αν σας μιλούσαμε για τρομερή ομαλότητα και ταχύτητα στο λειτουργικό με τα μονοπύρηνα τηλέφωνα, φανταστείτε τι έχουμε να δούμε με το ATIV S.

    Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε, ακόμα, την  ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, ούτε την τιμή του. Είναι σίγουρο, όμως, ότι θα το μάθουμε πολύ πολύ σύντομα. Μην ξεχνάμε πως η ημερομηνία που θα δοθούν τα Windows Phone 8 στην αγορά, είναι ο Οκτώβριος, οπότε το ATIV, θα είναι από τα πρώτα που θα κυκλοφορήσει.

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles