19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Internet of Trousers. Υποδεχθείτε το έξυπνο παντελόνι της Samsung

    Είμαστε σε εποχές όπου σύντομα σχεδόν κάθε αντικείμενο θα είναι συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο. Και κάπως έτσι, η Samsung συμμετέχει στο IoT game με ένα έξυπνο παντελόνι με το όνομα: Internet of Trousers.

    Samsung Internet of Trousers

    Πρόκειται ουσιαστικά για μία collection από smart παντελόνια. με δυνατότητες που θέλουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σας σε απλά ζητήματα: Αν π.χ. βγείτε από την τουαλέτα χωρίς να ανεβάσετε το φερμουάρ έρχεται ειδοποίηση στο smartphone σας, ενώ χάρη στο Get Up! alert σας ειδοποιεί όταν κάθεστε για πάνω από μία ώρα ότι πρέπει να σηκωθείτε για λίγη άσκηση. Αν πάλι το παρακάνετε και ανιχνεύσει περίοδο αδράνειας για πάνω από τρεις ώρες, σας στέλνει “ήπια ηλεκτρικά σοκ”.

    Διαθέτει ακόμη Keep-Your-Pants-On Mode και Fridge Lock Feature που… κλειδώνει το ψυγείο σας για να μη φάτε πολύ ώστε να… χωράτε στο έξυπνο παντελόνι σας.

    dualpixel_final_CS6

    Η Samsung σημειώνει ότι θα ανοίξει το οικοσύστημα του Internet of Trousers σε third-parties, από γνωστές εταιρείες ένδυσης και σχεδιαστές έως “τη γιαγιά σας που πλέκει” και σας εύχεται Καλή Πρωταπριλιά με αυτή τη φάρσα της. Καλό μήνα λοιπόν και από τους Κορεάτες…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles