19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Samsung ρίχνει στην κινεζική αγορά το SM-G9198, το πιο ισχυρό flip phone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ!

    Όλοι οι fans της Samsung και της κινητής τηλεφωνίας αυτή τη στιγμή συζητούν για τα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge+ που αποκαλύφθηκαν στο πρόσφατο Unpacked event. Ωστόσο, αυτές τις μέρες έκανε την εμφάνιση του και μία πιο εναλλακτική συσκευή της Samsung στη κινεζική αγορά, που μπορεί ναι μεν να μην συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν παύει να τραβάει το ενδιαφέρον. Αναφερόμαστε στο SM-G9198, ένα flip phone (είναι γνωστό ότι οι Ασιάτες τα λατρεύουν), το οποίο είναι το πιο ισχυρό flip phone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ!

    Samsung Flip Phone 1
    To SM-G9198 έρχεται με dual Super AMOLED panels στις 3.9 ίντσες, τα οποία τρέχουν στα 1280×768 pixels και “προστατεύονται” από το Gorilla Glass 4 της Corning (η συγκεκριμένη προστασία οθόνης χρησιμοποιείται και στα Galaxy Note 5 και Galaxy S6). Προχωρώντας, στα ενδότερα το SM-G9198 αποδεικνύει ότι και τα flip phone μπορούν να είναι πανίσχυρα, καθώς στα ενδότερα του βρίσκεται ένα hexa-core Snapdragon 808 της Qualcomm, το οποίο συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM.

    Samsung Flip Phone 2
    Επιπλέον, το flip-phone “ναυαρχίδα” της Samsung διαθέτει κύρια κάμερα στα 16MP και 5MP selfie cam, 16GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμα μέσω microSD), υποστήριξη 4G LTE, μπαταρία στα 2.020mAh και λειτουργικό Android Lollipop 5.1.1. Χωρίς αμφιβολία, με τα παραπάνω specs το flip phone της Samsung, μπορεί να κάνει τις καρδιές των fans των πιο “old-school” κινητών τηλεφώνων να σκιρτήσουν, αν και είναι μάλλον πολύ δύσκολο να το δούμε και από τα μέρη μας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles