19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Λανσάρει τζιν παντελόνι αξίας 1.100 ευρώ

    H Samsung πιστεύει ότι υπάρχουν 450 άνθρωποι αυτή τη στιγμή, που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 1.100 δολάρια για να αποκτήσουν ένα τζιν παντελόνι με μία μόνο τσέπη. Ωστόσο, ένα free smartphone αποτελεί μέρος αυτής της ιδιαίτερης συμφωνίας!

    Z Flip Pocket Denim με μία τσέπη

    Σε συνεργασία με το brand ρούχων Dr Denim, η Samsung δημιούργησε τζιν παντελόνια με μια συγκεκριμένου μεγέθους τσέπη. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για το μέγεθος του νέου smartphone Galaxy Z Flip3. Το limited-edition παντελόνι ονομάζεταιZ Flip Pocket Denim. Φυσικά αποτελεί μέρος της καμπάνιας που προβάλλει το πρακτικό μέγεθος του εν λόγω κινητού, όταν διπλώνει.

    Όπως ανέφερε ο Hayley Walton, επικεφαλής Brand Marketing της Samsung Mobile, τα smartphone συνήθως δεν είναι pocket friendly.

    H εταιρεία διαφωνεί όμως, αποδεικνύοντας ότι δε χρειάζεσαι μεγάλες τσέπες όταν χρησιμοποιείς το Flip3. Γι’ αυτό οι τυπικές τσέπες στο πίσω και το μπροστινό μέρος του τζιν έχουν αφαιρεθεί. Αντί γι’ αυτές, υπάρχει μια μόνο μπροστινή τσέπη στις ακριβείς διαστάσεις του Galaxy Z Flip3.

    Περιορισμένος αριθμός

    Μόνο 450 τζιν παντελόνια έχουν παραχθεί και κοστίζουν στις ΗΠΑ περίπου 1,100 δολάρια. Κάθε τζιν έρχεται μαζί με το κινητό, που κοστίζει από μόνο του περίπου 1.000 ευρώ. Με δεδομένο το μικρό αριθμό παντελονιών που είναι διαθέσιμο, είναι πιθανό στο μέλλον ο συνδυασμός τζιν-κινητού να αξίζει πολύ περισσότερο από το σημερινό αντίτιμο.

    Διαβάστε επίσης:

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles