19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung εξετάζει το ενδεχόμενο να απελευθερώσει χώρο στο Galaxy S 4

    Είναι γνωστό, ότι στην χώρα μας το Galaxy S 4 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην έκδοση των 16GB. Αν και σε αρκετούς χρήστες, αυτή η χωρητικότητα δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική, τουλάχιστον η εταιρεία συμπεριέλαβε στον εξοπλισμό του κορυφαίου της smartphone κατάλληλη υποδοχή microSD για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως και κατά 64GB.

    Όσοι αποκτήσουν το smartphone όμως, θα διαπιστώσουν πως “out-of-the-box”,  η διαθέσιμη χωρητικότητα δεν είναι στην πραγματικότητα 16GB, αλλά περίπου 9GB. Τόσο το περιβάλλον χρήσης, όσο και το λογισμικο για τις νέες λειτουργιες Air Gesture, Smart Scroll, Smart Stay και τις υπόλοιπες λειτουργίες αλλά και οι αρκετές προεγκατεστημένες εφαρμογές καταλαμβάνουν σχεδόν τον μισό από τον προσφερόμενο χώρο! Αυτό φαίνεται πως έχει εξοργίσει αρκετούς χρήστες, οι οποίοι παραπονέθηκαν έντονα.

    Αρχικά η Samsung, απάντησε ότι οι αντιδράσεις είναι… υπερβολικές, και πως οι χρήστες μπορούν κάλιστα να αποκτήσουν μία microSD κάρτα για να επεκτείνουν την χωρητικότητα του κινητού,  ωστόσο μετά από λίγες μέρες φαίνεται πως αναθεώρησε την άποψη της και από ότι φαίνεται θέλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο C|NET UK: “Εκτιμούμε που αναδείξατε το θέμα και θα βελτιώσουμε τον τρόπο επικοινωνίας μας. Επίσης, διερρευνούμε την πιθανότητα να εξασφαλίσουμε περισσότερο χώρο στην μνήμη μέσω περαιτέρω βελτιστοποίησης του λογισμικού. Η Samsung έχει δεσμευτεί να ακούει τους πελάτες της και η ανταπόκριση στις ανάγκες τους αποτελεί μέρος της διαδικασίας να καινοτομεί“. Για να δούμε…

    galaxys4_space

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles