22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Milk Music. Νέα δωρεάν μουσική υπηρεσία για smartphones… Samsung

    Η Samsung μπαίνει στο “χορό” των internet radio services με το λανσάρισμα του Milk Music, μίας μουσικής υπηρεσίας, που, ωστόσο, προς το παρόν, υποστηρίζεται μόνο εντός των ΗΠΑ.

    Samsung Milk Music

    Το Milk Music διαθέτει μία δωρεάν (και χωρίς διαφημίσεις) εφαρμογή, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play Store και είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για συσκευές Samsung (υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή τα μοντέλα Galaxy S3, S4 και S5 καθώς και τα Note 2 και 3).

    Μπορείτε να απολαύσετε περισσότερους από 200 σταθμούς διαφόρων ειδών και 13 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια που έχει εξασφαλίσει από τη συνεργασία με το Slacker, ένα internet radio service σε ΗΠΑ και Καναδά. Ανάμεσα στις δυνατότητες που σας δίνει είναι το skip σε ως και 6 κομμάτια ανά ώρα, ενώ να σημειώσουμε ότι λειτουργεί μόνο online (μέσω δικτύων Wi-Fi ή 3G/4G) και δε σας δίνει τη δυνατότητα για offline cashing.

    Το Milk Music βρίσκεται στο Google Play εδώ, ωστόσο, όπως σημειώσαμε και στην αρχή, υποστηρίζει προς το παρόν μόνο την αμερικανική αγορά, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει σύντομα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles