21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung MV900F: Αυτή η ψηφιακή είναι μικρή, πανέμορφη και πανέξυπνη

    Όσον αφορά τις ψηφιακές μηχανές, όπως και όλες μας τις συσκευές, οι απαιτήσεις μας αυξάνουν σε πράγματα που δεν θα θεωρούσαμε και τόσο σημαντικά παλαιότερα. Ένα από αυτά είναι το design και εξηγούμε: Αυτή η ψηφιακή που βλέπετε στη φωτογραφία, μας αρέσει πριν καν δούμε τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Γιατί; Γιατί είναι όμορφη. Όμορφη όπως λέμε, sleek, μικρή και χαριτωμένη, δηλαδή… όμορφη. Το design είναι σημαντικό για να μπορούμε να χαιρόμαστε ολοκληρωμένα την εμπειρία της συσκευής. Δεν συμφωνείτε;

    Ας πάμε όμως στα βασικά. Όσον αφορά το μέγεθός της, έχει πάχος 17 χιλιοστά. Είναι, λοιπόν, σατανικά μικρή. Στο μικρό μέγεθος αυτό, όμως, κρύβει ένα αισθητήρα CMOS στα 16,3 megapixel, που φυσικά σας επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο μέχρι και 1080p. Η οθόνη αφής της επιτρέπει σε αυτή την ψηφιακή να μην έχει «κουμπιά» στο σώμα της, και, (guess what) είναι αποσπώμενη, επιτρέποντάς σας να παίρνετε τον εαυτό σας φωτογραφία χωρίς να αναρωτιέστε για το αποτέλεσμα. Κι όχι μόνο… αναγνωρίζει και τις… χειρονομίες σας, άρα μπορείτε να στήσετε μπροστά σας την κάμερα και να κάνετε μία κυκλική κίνηση ώστε να κάνει zoom (κάτι σαν τις κινήσεις στην ταινία Karate Kid, όπως λέει εύστοχα το Verge). 

    Η μικρή, κομψή και πανέξυπνη αυτή ψηφιακή Samsung MV900F, συνδέεται επίσης σε WiFi δίκτυο, άρα μπορείτε να μοιράζεστε άμεσα τις φωτογραφίες σας στο Facebook ή στο Flickr. Τι άλλο θέλετε; Τιμή; Στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει στα 349,99 δολάρια και μην μας ρωτήσετε ακόμα πότε και αν θα έρθει στην Ελλάδα. Μόλις το μάθουμε, θα φροντίσουμε, σίγουρα, να την πάρουμε στα χέρια μας.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles