17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό της VR studio στη Νέα Υόρκη!

    Πολλές μεγάλες εταιρείες μεταξύ αυτών και η Samsung, παίρνουν πολύ στα σοβαρά την υπόθεση VR, κάνοντας μεγάλες επενδύσεις. Μέσα στο 2016 η αγορά αναμένεται να γεμίσει με αρκετά VR headsets από διάφορους κατασκευαστές (μικρούς και μεγάλους) και η Samsung ήδη ρίξει τη δική της πρόταση εικονικής πραγματικότητας στο τραπέζι,  η οποία δεν είναι άλλη από το Gear VR. Ωστόσο όσα και να υπόσχεται το hardware εάν δεν υπάρχει το κατάλληλο περιεχόμενο για να το υποστηρίξει, τότε μία συσκευή εικονικής πραγματικότητας απλά δεν έχει “μέλλον”

    Gear VR

    Για αυτό λοιπόν, η κορεατική εταιρεία πήρε την απόφαση να ενδυναμώσει τον τομέα της παραγωγής περιεχομένου, δημιουργώντας ένα πλήρως εξοπλισμένο VR studio στη Νέα Υόρκη. H Samsung γνωστοποίησε την  απόφαση της στο πλαίσιο του Sundance Film Festival, χωρίς ωστόσο να γίνεται η παραμικρή αναφορά για το τι θα είναι το περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας που θα αναπτύσσει (ταινίες, εφαρμογές ή games). Ωστόσο, το γεγονός ότι θα βρίσκεται εντός των γραφείων της Samsung (και όχι σε κάποια ξεχωριστή τοποθεσία) αποδεικνύει ότι δεν θα είναι κάποιο ξεχωριστό κινηματογραφικό σετ. Παρόλα αυτά, η προαναφερθείσα απόφαση είναι ενδεικτική της διάθεσης του γίγαντα των νέων τεχνολογιών, όπου έχει πάρει αρκετά ζεστά το θέμα της εικονικής πραγματικότητας, για αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε τη Samsung να υποστηρίζει ακόμη πιο ενεργά την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles