16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung ενεργοποιεί νέο εργοστάσιο για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση του S6 Edge!

    Τα Samsung S6 και S6 Edge αποτελούν αυτή τη στιγμή την μεγάλη προσπάθεια της κορεατικής εταιρείας να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό και να προσπεράσει την Apple. Μάλιστα, οι περισσότεροι αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι οι συνδυασμένες πωλήσεις των S6 και S6 Edge ενδεχομένως, να ξεπεράσουν τις 50 εκατομμύρια μονάδες μέσα στο 2015.

    GALAXY S6 EDGE_Green

    Αν και η πορεία της ναυαρχίδας της Samsung στο κορεατικό launch της ήταν κατώτερη των προσδοκιών, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ζήτηση για τη νέα συσκευή είναι πραγματικά τεράστια. Για αυτό το λόγο, η Samsung αποφάσισε να ενεργοποιήσει και ένα τρίτο εργοστάσιο, με στόχο να τονώσει ακόμη περισσότερο την παραγωγή της. Το εν λόγω εργοστάσιο θα δώσει τη δυνατότητα στη Samsung να παράγει περισσότερες κυρτές οθόνες για το S6 Edge φτάνοντας έτσι τις 5 εκατομμύρια συσκευές σε μηνιαία βάση (σε σύγκριση με τα 2 εκατομμύρια που είναι σήμερα). Η οθόνη του S6 Edge μπορεί να τραβάει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, ωστόσο είναι ένας μικρός κατασκευαστικός πονοκέφαλος για την Samsung, καθώς ένα display για το S6 Edge απαιτεί περισσότερη δουλειά για να ολοκληρωθεί. Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη κίνηση αναμένεται να μειώσει αισθητά τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί αναφορικά με την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα S6 Edge να φτάνουν πιο γρήγορα στα χέρια των καταναλωτών…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles