21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Θορυβημένη η Samsung από την επιτυχία του HTC One

    Όταν ο CMO της HTC, Ben Ho αναφέρθηκε στο Galaxy S 4 ως “μία από τα ίδια”, η παρατήρηση του φαίνεται πως είχε… βάση, πράγμα που αποδεικνύεται και από την υποδοχή που επιφύλλαξαν οι αμερικανοί στην ναυαρχίδα της HTC.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί αμερικανοί επιλέγουν το HTC One έναντι του Galaxy S 4, κυρίως λόγω της αλουμινένιας unibody κατασκευής του. Για την κατασκευή του Galaxy S 4, η Samsung επέλεξε να ακολουθήσει μία περισσότερο συμβατική προσέγγιση χρησιμοποιώντας πλαστικό/ πολυκαρβονικό υλικό.

    Οι πωλήσεις του HTC One πηγαίνουν εξαιρετικά και αυτό έχει θορυβήσει την Samsung, η οποία αναμένεται σύντομα να αλλάξει τακτική. Πηγές αναφέρουν, ότι η εταιρεία στοχεύει να αλλάξει το υλικό κατασκευής των κορυφαίων smartphones της από την επόμενη γενιά. Άλλοι πιστεύουν ότι η Samsung αναμένεται να προτιμήσει το μέταλλο ως βασικό υλικό κατασκευής στην επόμενη γενιά του Galaxy S, και άλλοι ότι πρόκειται να μας συστήσει τον νέο τρόπο κατασκευής στο Galaxy Note III, που αναμένεται να παρουσιαστεί στην IFA 2013, στο Βερολίνο, σε περίπου έξι μήνες.

    HTC-One-design-Samsung-Galaxy-Note-III-1

    Η εταιρεία πρόσφατα παρουσίασε της σειρές Galaxy Grand και Galaxy Mega, που έχουν πολλές ομοιότητες στην εμφάνιση με το Galaxy S 3, οπότε το πιο λογικό είναι η εταιρεία να επιλέξει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό με το Note III.

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles