19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Πιθανή η ενσωμάτωση σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στη σειρά συσκευών Galaxy J

    Όταν ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπωμάτος έκανε την εμφάνισή του στα smartphones, ήταν διαθέσιμος μόνο στις high-end συσκευές. Αυτό, σύντομα θα αλλάξει, καθώς όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ξεκίνησαν τη διάθεση μεσαίου κόστους συσκευών με fingerprint scanners. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι το κόστος των σαρωτών μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και σύντομα θα εμφανίζονται σε όλο και πιο οικονομικές smartphone συσκευές.

    samsung-galaxy-j7-v-840x472

    Σύμφωνα με έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, η Samsung λέγεται ότι θα φέρει τους σαρωτές και στην οικονομική σειρά των Galaxy J smartphones, που θα καταφθάσουν στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο μισό του έτους. Ένας από τους κύριους λόγους μιας τέτοια απόφασης είναι ότι θέλει να επεκτείνει τις υπηρεσίες πληρωμών Samsung Pay σε ακόμη περισσότερες συσκευές.

    Η σειρά Galaxy J είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, πουλώντας περισσότερες από 100 εκατομμύρια μονάδες κάθε χρόνο. Η υπηρεσία Samsung Pay αυτή τη στιγμή είναι συμβατή με ελάχιστες συσκευές, όπως τα Galaxy S7, S7 Edge, Galaxy Note 5 και Galaxy A7 (2016). Η κατασκευή των νέων φημολογούμενων smartphones της σειράς Galaxy J με σαρωτή αποτυπωμάτων, θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles