20.9 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Samsung: Πληθαίνουν οι φήμες για τo Galaxy Z Fold 6 Ultra

    Έχουμε ακούσει αρκετές φήμες γύρω από το επερχόμενο Samsung Galaxy Z Fold 6, το οποίο αναμένεται να φτάσει τον Ιούλιο. Πρόσφατο δημοσίευμα ωστόσο αναφέρει ότι θα δούμε, εκτός από το standard μοντέλο- και ένα Ultra.

    Η πηγή της είδησης είναι το Android Headlines, το οποίο αναφέρει ότι εντοπίστηκε μια συσκευή Samsung με τον αριθμό μοντέλου SM-F958N. Αυτό το 8 στο τέλος συνήθως υποδηλώνει μια έκδοση Ultra, όπως συμβαίνει με το Samsung Galaxy S24 Ultra. Όλα τα προηγούμενα foldables της Samsung είχαν αριθμούς μοντέλων που έληγαν σε 6, οπότε το σκεπτικό είναι ότι μπορεί να έχουμε ένα Ultra foldable αυτή τη φορά – το Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra – παράλληλα με το κανονικό μοντέλο.

    Δεν αποκλείεται, βέβαια, αυτό το νέο μοντέλο Ultra να εμφανιστεί μόνο στην πατρίδα της Samsung, τη Νότια Κορέα, και να μη φτάσει ποτέ προς τα μέρη μας. Η Samsung έχει σίγουρα εμπειρία στην κατασκευή κινητών Ultra και μια τέτοια κίνηση θα της επέτρεπε να προσφέρει στους καταναλωτές ένα ακόμη πιο premium προϊόν σε μια premium τιμή. Ωστόσο, δεν είναι σαφές ποιες θα είναι οι διαφορές μεταξύ του Galaxy Z Fold 6 και του μοντέλου Ultra. Σύμφωνα με το Android Headlines, και τα δύο foldables πρόκειται να έρθουν με το chipset Snapdragon 8 Gen 3 από την Qualcomm.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles