23.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Unpacked event: Στις 10 Ιουλίου η αποκάλυψη των Galaxy Z Flip6, Fold6 και Galaxy Ring

    Το επόμενο μεγάλο event της Samsung πλησιάζει και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις νέες συσκευές της εταιρείας. Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το Unpacked event να λαμβάνει χώρα τον Ιούλιο. Τώρα, ένα νέο δημοσίευμα δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία, που δεν είναι άλλη από τη 10η Ιουλίου.

    Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από «πολλαπλές πηγές», αποκαλύπτοντας παράλληλα και την τοποθεσία της παρουσίασης: Είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι. Η μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη είχε “πρωταγωνιστήσει” και στα δημοσιεύματα της προηγούμενης περιόδου. Μπορεί ακόμη να μην έχουμε κάτι επίσημο από την πλευρά της Samsung, όμως αποτελεί σημαντική ένδειξη το γεγονός ότι το Παρίσι αποτελεί μια σταθερή αναφορά σε ποικίλα δημοσιεύματα. Το Παρίσι θα φιλοξενήσει φέτος τον Ιούλιο τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και η Samsung είναι ένας από τους κύριους χορηγούς. Οπότε η επιλογή της εν λόγω τοποθεσίας σίγουρα βγάζει νόημα. Η εταιρεία, σύμφωνα με τις φήμες, θα παρουσιάσει τις νέες συσκευές πριν από την έναρξή τους, σε μια προσπάθεια να επικεντρωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά τον τρέχοντα χρόνο.

    Το επερχόμενο Unpacked παρουσιάζει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πολλές συσκευές αναμένεται να ανακοινωθούν. Προσεχώς θα δούμε τα Galaxy Z Fold6 και Z Flip6, πιθανώς ένα Fold6 Ultra ή / και FE, ίσως ακόμη και ένα Flip6 FE, τη σειρά Galaxy Watch7 και τουλάχιστον ένα νέο ζευγάρι ακουστικών. Παράλληλα, το πιθανότερο σενάριο είναι να σημειωθεί και μια ενδελεχής παρουσίαση του Galaxy Ring.

    Σημειώνεται ότι το Galaxy Ring της Samsung επιβεβαιώθηκε αρχικά τον Ιανουάριο, παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Ιούλιο στο επόμενο Unpacked event της εταιρείας

    Υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι τον Ιούλιο, οπότε τα σχέδια της Samsung θα μπορούσαν να αλλάξουν. Προς το παρόν όμως, σύμφωνα με τις προαναφερθείσες ανώνυμες “πολλαπλές πηγές”, το Unpacked event θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι. Αναμένουμε νεότερα…

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles