14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο πρώτος έγχρωμος εκτυπωτής και τα πρώτα πολυμηχανήματα με τεχνολογία NFC διαθέσιμα στην ελληνική αγορά

    Samsung_C410W

    Η Samsung Electronics Co, Ltd, διαθέτει στην ελληνική αγορά τον πρώτο έγχρωμο λέιζερ εκτυπωτή με τεχνολογία NFC (Near Field Communication) και τα πολυμηχανήματα (MFP) της σειράς Xpress C4XO, που επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν εύκολα φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και έγγραφα από τα smartphones τους.

    Η νέα σειρά αποτελείται από τον έγχρωμο λέιζερ εκτυπωτή C410W, τα έγχρωμα λέιζερ πολυμηχανήματα C460W, με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης, και τον C460FW, με δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ. Οι εκτυπωτές αυτοί έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες οι οποίοι, είτε στο σπίτι είτε σε ένα μικρό εργασιακό χώρο, θέλουν να εκτυπώσουν υλικό από τα smartphones τους. Τα τρία αυτά μοντέλα είναι σε θέση να εκτυπώσουν έως και 18 σελίδες ανά λεπτό (ppm), σε ασπρόμαυρο και τέσσερις έγχρωμες σελίδες το λεπτό.

    Εύκολο mobileprinting

    Η εκτύπωση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Η σειρά Xpress C410W συνδέεται ασύρματα με φορητές συσκευές για γρήγορο, ολοκληρωμένο και εύκολο mobile printing. Οι χρήστες μπορούν απλά και με ασφάλεια, να εκτυπώσουν φωτογραφίες, έγγραφα, e-mail και περιεχόμενο από το διαδίκτυο,  αγγίζοντας το smartphone τους στον εκτυπωτή. Η σάρωση και η αποστολή φαξ είναι επίσης εύκολη, καθώς οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συγχρονίσουν τις επαφές του smartphone τους με τους εκτυπωτές.

    Με την εφαρμογή Samsung Mobile Print App οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν τα πάντα, από αρχεία PDF μέχρι και αρχεία Excel και Power Point από το smartphone τους.

    Οι χρήστες, που δεν διαθέτουν smartphones με δυνατότητα NFC ή δεν έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή Samsung Mobile Print App στο κινητό τους, μπορούν και πάλι να επωφεληθούν από τη σειρά Xpress C4XO, καθώς υποστηρίζει και το Google Cloud Print. Η συγκεκριμένη λύση επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν μέσω του διαδικτύου, από όπου και αν βρίσκονται, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε ‘smart’ συσκευή.

    Επιπλέον, όσοι διαθέτουν Galaxy smartphones και προϊόντα της σειράς Galaxy Tab έχουν το επιπρόσθετο πλεονέκτημα να εκτυπώνουν εικόνες από το gallery app, έγγραφα, e-mail και σελίδες από το διαδίκτυο.

    Απλά και χωρίς προβλήματα

    Με τη νέα σειρά Samsung Xpress C4XO της Samsung, η εγκατάσταση του εκτυπωτή από ασύρματο δίκτυο γίνεται σε τρία γρήγορα βήματα, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης USB μεταξύ του εκτυπωτή και του υπολογιστή.

    Samsung_C460W

    Οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες «One Touch Eco Button» και «Easy Eco Driver» για την ενεργοποίηση του eco mode, ώστε να εξοικονομείται έως και 20% του συνολικού κόστους. Το «Easy Eco Driver» διακρίθηκε με το βραβείο ‘Outstanding Achievement in Innovation’ από το  Buyers Lab το 2012.

    Η νέα σειρά εκτυπωτών διαθέτει επίσης το λογισμικό «Easy Printer Manager» που βοηθά τους χρήστες στο σπίτι ή σε ένα μικρό εργασιακό χώρο να διαχειρίζονται το λογισμικό τους, χωρίς την ανάγκη ενός εξειδικευμένου IT manager. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση του εκτυπωτή, όπως μηνύματα λάθους, ειδοποιήσεις για εμπλοκή χαρτιού, εάν τελείωσε το χαρτί, ή αν άδειασε το τόνερ.

    Έξοχα Χρώματα και Υψηλός Σχεδιασμός

    Ο μοναδικός μηχανισμός απόδοσης της Samsung για τεχνολογία Clean Page εγγυάται επαγγελματική απόδοση ποιότητας με ευκρινές κείμενο και καθαρές εικόνες, ενώ μέσω του πολυμερισμένου τόνερ οι εικόνες εκτυπώνονται  με εντυπωσιακά ζωντανά χρώματα.

    Ο νέος NFC έγχρωμος λέιζερ εκτυπωτής της Samsung και οι MFP εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών, διακρίθηκαν με το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο σχεδιασμού προϊόντος iF το 2013 για τον εργονομικό σχεδιασμό τους και την ευκολία στη χρήση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles