16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung ξεκαθαρίζει τη θέση της για τις φήμες που αφορούν στην εξαγορά της BlackBerry!

    Οι φήμες για την εξαγορά της BlackBerry από την Samsung σίγουρα προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση και αναταράξεις στην αγορά, καθώς εάν όντως έχουν βάση, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα κολοσσιαίο deal που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες και να δημιουργήσει νέες συνθήκες στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, παρά την έντονη φημολογία, οι υπεύθυνοι της Samsung δήλωσαν κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση δεν σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην εξαγορά της BlackBerry.

    BlackBerry-Samsung

    Ο αντιπρόεδρος της Samsung και γενικός υπεύθυνος του τμήματος mobile, JK Shin, δήλωσε στην Wall Street Journal ότι ουδέποτε η εταιρεία του ενδιαφέρθηκε να εξαγοράσει την BlackBerry, τονίζοντας ωστόσο ότι στόχος του κορεατικού γίγαντα είναι να υπάρξει μία μορφή πιο στενής συνεργασίας με την καναδική εταιρεία. Η παραπάνω δήλωση, έρχεται να επιβεβαιώσει την πρότερη δήλωση της BlackBerry, η οποία ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως συζήτηση (και φυσικά καμία επίσημη πρόταση) για να περάσει η καναδική εταιρεία στα χέρια της Samsung. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι δύο εταιρείες έχουν ξεκινήσει μία αρκετά στενή συνεργασία σε θέματα enterprise ασφάλειας. Αν και μάλλον το ενδεχόμενο εξαγοράς της BlackBerry από τη Samsung απομακρύνεται, παρόλα αυτά είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν ακόμη πιο στενά στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles