18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το πάθημα γίνεται μάθημα… Η Samsung επενδύει 128 εκατ. δολάρια για να βελτιώσει την ασφάλεια των μπαταριών της!

    To πόρισμα για τα περιστατικά ανάφλεξης των Galaxy Note 7 τελικά βγήκε και επιβεβαιώθηκε και επίσημα αυτό που είχαν υποθέσει οι περισσότεροι εξ’ αρχής… Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Samsung, η αιτία για τα «εκρηκτικά» Note 7 ήταν οι ελαττωματικές μπαταρίες τους. Με την εικόνα της κορεατικής εταιρείας να έχει τραυματιστεί σε σημαντικό βαθμό και με την σχέση της με τους καταναλωτές να έχει κλονιστεί, δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για άλλα λάθη και άλλες «απροσεξίες»… Για αυτό όπως έγινε γνωστό η Samsung SDI, που αποτελεί το ξεχωριστό τμήμα της εταιρείας που αναπτύσσει και προμηθεύει τις μπαταρίες ενός μεγάλου μέρους των συσκευών του μεγάλου κατασκευαστή, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει το ποσό των 128 εκατομμυρίων δολαρίων για να βελτιώσει την ασφάλεια των μπαταριών που φιλοξενούνται στα Galaxy smartphones.

    Samsung batteries 2

    Σύμφωνα με τον Cho Nam-seong, πρόεδρο της Samsung SDI, πολύ σύντομα αναμένεται να δημιουργηθεί μία νέα διαδικασία 8 σημείων που θα σχετίζεται με τον καλύτερο έλεγχο των παραγόμενων μπαταριών. Το στέλεχος της κορεατικής εταιρείας τονίζει ότι από εδώ και στο εξής θα πρέπει να εργαστούν όλοι πολύ σκληρά και με ξεχωριστή τόλμη και αποφασιστικότητα, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ποτέ ξανά στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα και περιστατικά που βλάπτουν την εικόνα της Samsung και θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των καταναλωτών. Για αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα τμήματα της εταιρείας που σχετίζονται με την ασφάλεια των μπαταριών έχουν πλέον στελεχωθεί από 100 επιπλέον υπαλλήλους, οι οποίοι θα εργαστούν για να εξασφαλίσουν την maximum ασφάλεια.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles