16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Samsung παρουσιάζει τα νέα Series 7 Chronos και Series 7 Ultra με Windows 8

    Λίγες μέρες πριν την έναρξη της CES η Samsung έδωσε στη δημοσιότητα τα δύο ακόμα laptops που θα αποτελούν τις ναυαρχίδες της για τα Windows 8, τουλάχιστον για φέτος: το Series 7 Chronos και Series 7 Ultra.


    Το Chronos προορίζεται μάλλον για πιο επαγγελματικό εργαλείο με σκληρό χωρητικότητας 1 ΤΒ, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7, RAM μέχρι 16GB, κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 8870 και  όλα αυτά, σε ένα σασί που δεν ξεπερνά το πάχος των 22 χιλιοστών. Το θηρίο αυτό διαθέτει οθόνη αφής (φυσικά) στις 15,6 ίντσες, ανάλυσης 1080p κι αν κρίνουμε από την διστακτικότητα της Samsung να μας ενημερώσει για την τιμή του, μάλλον θα είναι σχετικά… ακριβό, πράγμα που δεν θα σκεφτείτε ιδιαίτερα όταν διαβάσετε ότι η αυτονομία του φτάνει τις 11 ώρες.


    Το Series 7 Ultra είναι ένα ultrabook με οθόνη στις 13.3 ίντσες, ανάλυσης 1080p, φυσικά με την επιλογή της αφής εφόσον έχει λειτουργικό Windows 8, επιλογή στους επεξεργαστές ανάμεσα στους i5 και i7 και κάρτα γραφικών της AMD. Η μνήμη του συγκεκριμένου ultrabook θα είναι παραμετροποιήσιμη μέχρι τα 16 GB και η επιλογή σε SSD θα φτάνει μέχρι τα 256 GB. Το ελαφρύ Series 7 θα έχει αυτονομία έως και 8 ώρες, ενώ για τους απόλυτα mobile τύπους, διατίθεται και μοντέλο που έχει την δυνατότητα να συνδεθεί σε δίκτυο LTE.

    Θέλετε να τα πιάσετε στα χέρια σας, όσο κι εμείς; Δεν πρόκειται άμεσα καθώς η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Θα τα δούμε, όμως, από Δευτέρα στη CES 2013 και το πρώτο hands-on που θα εμφανιστεί στο διαδίκτυο, να είστε σίγουροι ότι θα το μοιραστούμε μαζί σας.

    Πηγή: The Verge

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles