23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Samsung παρουσιάζει στην CES 2016, soundbar με υποστήριξη Dolby Atmos!

    Εάν ανήκετε στους φίλους του κινηματογράφου θα έχετε ακούσει για το νέο σύστημα τρισδιάστατου ήχου Dobly Atmos, το οποίο βρίσκεται εγκατεστημένο σε αρκετές κινηματογραφικές αίθουσες. Οι εντυπώσεις από τους σινεφίλ για την ποιότητα του συγκεκριμένου συστήματος ήχου είναι άκρως ενθαρρυντικές, για αυτό από ότι φαίνεται η Samsung αποφάσισε να μεταφέρει λίγη από τη μαγεία του 3D ήχου που προσφέρει το Dolby Atmos στο σαλόνι μας, παρουσιάζοντας στην CES 2016 την HW-K950 soundbar, μία λύση η οποία βασίζεται στο συγκεκριμένο πρότυπο.

    Dolby Atmos

    Η συγκεκριμένη soundbar (που πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ηχητικό σύστημα που δεν έχει καμία σχέση με τις συνηθισμένες 2.1 soundbars) είναι μία αρκετά εξελιγμένη πρόταση η οποία φέρει 5 ηχεία εντός της soundbar, όπου τα τρία κεντρικά ηχεία πλαισιώνονται από δύο speakers τα οποία φροντίζουν ώστε να καλλιεργούν την αίσθηση ότι ο ήχος έρχεται πάνω από τον θεατή. Επιπλέον, το ολοκληρωμένο ηχητικό σύστημα HW-K950 συμπληρώνεται από ένα wireless subwoofer και δύο οπίσθια ηχεία τα οποία ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο την Dolby Atmos εμπειρία που προσφέρει η HW-K950. Σύμφωνα με τον vice president της Samsung στον τομέα του visual display business, John Jy Kim, η νέα soundbar της Samsung με τεχνολογία Dolby Atmos προσφέρει την υπέρτατη κινηματογραφική εμπειρία ήχου στην οικιακή ψυχαγωγία και αποτελεί ένα ιδανικό ταίρι με τις νέες τηλεοράσεις 4K SUHD της Samsung, οι οποίες σίγουρα συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας στη φετινή CES.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles