23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Smart Monitor: Διατίθεται σε νέα μοντέλα 43 & 24 ιντσών, με επιπλέον χρωματικές επιλογές και βελτιωμένες έξυπνες λειτουργίες

    Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση της πρόσφατα διευρυμένης σειράς Smart Monitor, παρέχοντας περισσότερες επιλογές όσον αφορά στη διάσταση οθόνης και το σχεδιασμό, μαζί με νέες και βελτιωμένες έξυπνες λειτουργίες. Η σειρά περιλαμβάνει, πλέον, ένα μεγαλύτερο μοντέλο M7 43 ιντσών (με UHD ανάλυση), που προσφέρει βελτιωμένη παραγωγικότητα και μια συναρπαστική εμπειρία διασκέδασης. Τα μοντέλα M5 (με FHD ανάλυση) διατίθενται τώρα με διαστάσεις οθόνης 24, 27 και 32 ιντσών, με κομψό σχεδιασμό και με νέα επιλογή λευκού χρώματος.

    Η σειρά Smart Monitor της Samsung κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 ως η πρώτη οθόνη καθολικής χρήσης (do-it-all) στον κόσμο, σχεδιασμένη για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, τους ακαδημαϊκούς και τους καταναλωτές που εργάζονται, μαθαίνουν και ψυχαγωγούνται στο σπίτι. Η νέα σειρά οθονών προσφέρει ολοκληρωμένες εφαρμογές πολυμέσων και παραγωγικότητας, ευέλικτη συνδεσιμότητα, ενσωματωμένα ηχεία και τηλεχειριστήριο που φορτίζεται με ηλιακή ακτινοβολία[1].

    «Καθώς ο χρόνος που αφιερώνεται για εργασία, μάθηση και ψυχαγωγία από το σπίτι αυξάνεται για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, τα σπίτια μετατρέπονται σε πολυ-λειτουργικά περιβάλλοντα», δήλωσε ο Hyesung Ha, Senior Vice President του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Η διευρυμένη σειρά Smart Monitor θα συνεχίσει να παρέχει στους χρήστες ακόμη πιο εύκολους και ευέλικτους τρόπους για να ολοκληρώνουν καθημερινές δραστηριότητες μέσω της τεχνολογίας, επιτρέποντάς τους να «κάνουν τα πάντα» μέσω ισχυρής συνδεσιμότητας για κινητά και υπολογιστές, στην πιο έξυπνη οθόνη που διατίθεται σήμερα στην αγορά».

    Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά Smart Monitor της Samsung περιλαμβάνουν:

    • Smart Monitor M7 43” (Μοντέλο: M70A) – Ως το μοντέλο ναυαρχίδα, το Smart Monitor M7 διατίθεται, πλέον, σε μεγαλύτερο μέγεθος 43 ιντσών που μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και βελτιώνει την ψυχαγωγία, με σχεδιασμό χωρίς πλαίσια, που προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία, είτε εκπληρώνει ανάγκες εργασίας, εκπαίδευσης ή παιχνιδιού. Με οθόνη 4K Ultra-High Definition (UHD), η οθόνη M7 43 ιντσών μπορεί να εναλλάσσει απρόσκοπτα λειτουργίες, μεταβαίνοντας από μια αξιόπιστη συσκευή εργασίας σε έναν άμεσο κόμβο ψυχαγωγίας 4K με ενσωματωμένες εφαρμογές ροής περιεχομένου, ηχεία και δυνατότητες HDR10 για βελτιστοποίηση κάθε λεπτομέρειας περιεχομένου 4K.
    • Smart Monitor M5 27” και 32” σε λευκό χρώμα (Μοντέλο: M50A) – Το δημοφιλές μοντέλο M5 κυκλοφορεί τώρα με κομψό σχεδιασμό, σε λευκό χρώμα που διατίθεται και για τα μοντέλα 27 και 32 ιντσών. Το νέο χρώμα συνδυάζεται τέλεια με μινιμαλιστικό design και προσθέτει ένα σικ φινίρισμα σε κάθε χώρο, καθιστώντας το ιδανικό ως μια καλαίσθητη προσθήκη στο περιβάλλον του χρήστη.
    • Smart Monitor M5 24” (Μοντέλο: M50A) – Η γκάμα οθονών M5 διατίθεται, επίσης, σε ένα νέο μοντέλο Full HD 24 ιντσών, καθιστώντας το ως το πιο προσιτό Smart Monitor, όσον αφορά στην αναλογία διάστασης-τιμής. Το μέγεθος του Smart Monitor το καθιστά ιδανικό για όσους διαθέτουν περιορισμένο χώρο στο γραφείο τους ή για όσους αναζητούν μια πολύ-λειτουργική οθόνη, σε προσιτή τιμή.

    Παράλληλα με τις νέες επιλογές διαστάσεων και σχεδίασης, η Samsung προσθέτει νέες λειτουργίες. Η λειτουργία απομακρυσμένης πρόσβασης θα αναβαθμιστεί, σε «PC on Screen», επιτρέποντας απλή και ασφαλή συνδεσιμότητα μεταξύ του Smart Monitor και των εξωτερικών PC, για ενισχυμένη χρηστικότητα. Ως μέρος του μακροπρόθεσμου προγράμματος βιωσιμότητας της Samsung, το μοντέλο M7 43 ιντσών περιλαμβάνει ένα καθολικό τηλεχειριστήριο που φορτίζεται με ηλιακή ενέργεια, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό, που προσφέρει φιλική προς το περιβάλλον αποδοτικότητα, καθώς μπορεί να φορτιστεί από το φως του ήλιου, των λαμπτήρων ή με σύνδεση σε USB-C. Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο για τα άλλα μοντέλα έχει κατασκευαστεί εν μέρει από ανακυκλωμένο πλαστικό, για μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα και βελτιωμένη βιωσιμότητα.

    Αξιοποιώντας τις ίδιες λειτουργίες με τη σειρά πρώτης γενιάς, η σειρά Samsung Smart Monitor παρέχει μια πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας, τόσο για υπολογιστές όσο και για smartphone. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τις προσωπικές τους φορητές συσκευές με ένα γρήγορο άγγιγμα, μέσω των λειτουργιών Tap View[2], Mirroring ή με Apple AirPlay 2. Επιπλέον, το Samsung DeX επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην επιφάνεια εργασίας, συνδέοντας την οθόνη τους με την κινητή τους συσκευή. Η οθόνη υποστηρίζει, επίσης, εφαρμογές Microsoft 365[3], επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν και να επεξεργάζονται έγγραφα, και να τα αποθηκεύουν εύκολα στο cloud, ακόμη και χωρίς να είναι συνδεδεμένοι σε υπολογιστή, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi. Ακόμα, το Smart Monitor διαθέτει πολλές θύρες, όπως θύρα USB Type-C, θύρες USB και δυνατότητες Bluetooth 4.2.

    Η οθόνη μπορεί, επίσης, να μετατραπεί σε ένα πλήρες κέντρο ψυχαγωγίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο OTT και να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες και εκπομπές σε Netflix, HBO και YouTube, ακόμη και χωρίς σύνδεση σε υπολογιστή ή κινητή συσκευή[4].  Η διευρυμένη σειρά Samsung Smart Monitor είναι διαθέσιμη σε ένα εύρος μοντέλων, διαστάσεων και προδιαγραφών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1803/43M70A.

    Τα Samsung Smart Monitor διατίθενται ήδη σε Ελλάδα και Κύπρο, σε μοντέλα Μ7 32 ιντσών και Μ5 32 και 27 ιντσών.

    ********

    [1] Διαθέσιμο μόνο για το μοντέλο Μ7 43’’.

    [2] Η λειτουργία Tap view είναι συμβατή με συσκευές Galaxy με Android 8.1 ή νεότερο, και την έκδοση 5.1 στην εφαρμογή SmartThings.

    [3] Απαιτείται λογαριασμός Microsoft 365.

    [4] Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας streaming ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα τη χώρα. Απαιτείται συνδρομή.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles