21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Σταματά προσωρινά την παραγωγή του Galaxy Note 7

    Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την μακρινή Κορέα, η Samsung λέγεται ότι σταματά προσωρινά την παραγωγή Galaxy Note 7 συσκευών. Η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από εργαζόμενο σε εργοστάσιο κατασκευής εταιρείας που αποτελεί συνεργάτη της Samsung. Στην εβδομάδα που μας πέρασε, είχαν καταγραφεί συνολικά τέσσερα περιστατικά συσκευών που τυλίχθηκαν στις φλόγες, ύστερα από την αντικατάστασή τους.

    note-7

    Παράλληλα, πολλοί πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας του εξωτερικού ανακοίνωσαν ότι πλέον δεν επιτρέπουν στους χρήστες της συσκευής να προβούν στην ανάκληση των Galaxy Note 7, ενώ παράλληλα σταμάτησε η πώλησή της από την T-Mobile και την AT&T. Μάλιστα, κυβερνητικός αξιωματούχος από τη Νότια Κορέα επανέλαβε τις προειδοποιήσεις του ότι δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται η να φορτίζεται η συσκευή σε αεροπλάνα.

    Είναι άραγε αυτή η προσωρινή αναστολή της παραγωγής το τέλος της σειράς συσκευών Galaxy Note 7 της Samsung; Το συγκεκριμένο phablet έκανε μια πολύ καλή αρχή όταν κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, αλλά το φιάσκο της ανάφλεξης και η συνακόλουθη ανάκληση σήμανε και την οριστική αποτυχία της Samsung να πραγματοποιήσει τους εμπορικούς της στόχους.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles